Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Äntligen Fredag och nya feta musiksläpp

2018-04-06 av Sebastian Wetterskog

Tjo alla härliga människor!

Har ni också haft en lika underbar dag som jag?

Vaknar den härliga morgon av att solen skiner in genom mitt fönster. Jag har min bästa vän Elin vid min sida! Dagen börjar helt perfekt, efter en lång tid av regn, kyla, snö och vinter.

Så kunde man äntligen känna våren för första gången på rikitgt! Efter bara några minuter inser jag att den stora legenden ”rapparen från Göteborg” Parham. Har släppt sitt tredje album ”TORSKEN”. Vilket gjorde mig extremt lycklig och glad. Som jag har väntat!

Och till min överraskning hade även mina stora idoler, de väl kända artisterna och super DJ;sen Rebecca & Fiona. Släppt sin nya singel ”NEED YOU”. Vilket var en ny härlig  popdänga som passade mig väldigt bra till detta underbara väder som väntade!

Gå in och lyssna på Spotify!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.