Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

JUNOFFS EGG-FISH ( Vårspecialitet)

2018-05-05 av Primadonnan

Ta en msk ättika
En msk salt
En nypa socker
Pressa en apelsin
Lägg alla ingredienserna ovan tillsammans med en egg-fish ( Pangasus) i en skål och täcker med vatten
Koka upp fisken 3 min i micro
Ställ och svalna på diskbänken med lock över
Ta bort vattnet och häll 3 msk mango-juice över fisken
Känn om den är tillräckligt salt
Ta tre smörklickar och lägg på fisken
Sen sätter man fisken på en minut i micron
Vill man kan man äta den varm med vitt ris med soja i och vitt vin
Kör du bil dricker du juice till, valfri juicedryck
Om man är två dubblar man allt
Om det blir rester över äter man den nästa dag kall på en smörgås
Eller i en potatissallad med purjolök i och vego-majonäs och citronpeppar om man tycker om det
Fisken är godast kall, den smakar kräfta
Så jävla go!
Fisken är död, men gud va han hade skrattat om han visste om hur go han e!
Man kan även sitta på balkongen och äta den. Balkongfisk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.