Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan ger Trägårn ris för det höga diskoteksljudet

2018-07-11 av Primadonnan

På torsdagen var jag på Grindstugan och lyssnade på PartypatrullenTrägårn.
Där var det hög volym på diskoteket minsann.
Jag genomled en timma av detta oljud innan orkestern kom på scen.
Gunnar i bandet som var med i Snowstorm en gång, presenterade.
Kvinnorna i bandet är skitduktiga och de spelade bra låtar.
Och de drog väl en gammal Snowstorm- låt, såklart.
En blond långhårig brud var uppe och sjöng Tina Turner-låtar och hon lät som Tina.
Väldigt, väldigt bra.

De började sju. I pausen kom både Gunnar och en annan musiker förbi mig och sa
– Hej de va längesen.
Tillslut kände de igen mig och jag gjorde reklam för Hannas och min skiva.

När klockan var kvart över nio blev jag trött i huvet och vid bordet med Skojarklubben
som vi satt med, jag och Gun, droppade hälften av och då gick vi med.
Jag sa, och inte bara jag, att de får skärpa sig på Grindstugan,
i och med att diskoteksmusiken var så hög att man inte kunde prata med varann.
Min granne från huset breve hemma, som satt mittöver mig, kunde jag inte prata med,
och ej heller Mona. Gun fick jag skrika till.
För de som är döva är de väl okej att spela så hög musik.
Vakterna som stod utanför reagerade inte.
Några sa :
– Varför stänger de inte av diskoteket i pausen, det är då man vill prata?
Personalen är jättetrevliga, men sänk för faan diskotekets volym, säger jag som varit artist i 58 år.
Vi gick dit för att lyssna på pöjkera!

Apropå Skojarklubben har en tjej startat den i Göteborg och den som är intresserad får skriva till henne.
De går ut varje dag och går på allt möjligt, teater och bio. Det är en rolig klubb för dem som har råd.
Bra för ensamma människor lär känna folk tack vare detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2018-09-13

Still ur Malga Kubiak film Fick en inbjudan till ett kalas, knytkalas där man fick ta med ett instrument om man ville för att spela på kalasets fria scen. Det skulle också bjudas på en meditativ konsert. Sist av allt på inbjudan står det: INVESTERING: 100 Svenska kronor Nuförtiden betalar…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2018-07-14

Sömnens rike härskade för den psykiskt sjuke I långa bomullsstavar över vallmofält   Cyklar ska inte demoniseras på sin ultraljudstripp De ska smyckas med trollkarlsstavar   Jag stämmer upp en stilla glad lovsång till Jesus för att frälsningen rocknroll och Eva finns   Nä, Life of Brian är inte hädelse…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-09-08

Ebba Busch Thor är bra Men Ebba Grön var destruktivt och dåligt Imperiet var inte heller bra tycker jag idag men plattan Centralmassivet är helt okej Tex den och flera andra soloplattor med den gode Thåström   En ny tid måtte komma En tid av öppenhet kärlek och mindre antagonism…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2018-09-09

Jag stolpade iväg till Flunsåsparken för att få en liten intervju med Sivan ( Siv Malmqvist). Och för att se SHOWEN naturligtvis. Hasse Andersson radio p4 var på plats. Jag träffade Bruno Glenmark, Ann-Louise Hansson det gamla strävsamma paret och Sivan. Bruno hade jag inte träffat på 48 år men…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-09-11

Foto: Bengt Rud Så var det lördagen den första september och jag inleder denna månad med att gå till KoM Bar för att Lyssna på blues med trion Dirty Old Bastards. Till saken hör att jag i början av åttitiotalet lyssnade mej trött på den musikformen. Detta har hållit i…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2018-04-09

vi vann jag och uli lillhagen jämnad med marken ett liv i skräck ettliv utan hopp ett liv utan nåd ett liv i gemenskap med andralikadana så fusk tortyren jag skrattar rakt i ansiktet döden tarjaghellre än det för vi vann jag och uli vi vann

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...