Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Mitt testamente

2018-09-03 av Chawki

Letade idag efter en av mina söners födelseattest.
Va tvungen att gå igenom en massa pärmar
som ligger i en dammig hög på ett svåråtkomligt ställe. I en av pärmarna
Hittade jag ett slutet kuvert med texten
TILL DE EFTERLEVANDE.
Jag öppnade och läste. Det var skrivet 17 november 1988.
Ett testamente. Har inget minne av att jag skrev detta.

 

 

Min önskan är att mina efterlevande bland vänner och bekanta
och släktingar och älskare, firar min död med en sjuhelvetes fest.
Att de super gott vin och skålar i Bailey´s.
Och att Von Klaf väljer musik.
XX måste absolut spela något vackert under begravningen och veta att jag älskar honom.
XX vill jag också höra sjunga uppefrån himmelen,
någon sällsam brutalitet om kärlek och rävar med gummiskor.
XX måste också få veta att jag älskar honom, liksom ni alla andra älsklingar.

Men lova att festa röven av er inatt och tänk på John Lennon och
Feffe och Jimi Hendrix och Jim Morrison och Marilyn och mig,
tänk på alla oss som är döda.
Och lev som ni aldrig gjort förut.
Pang på, attack!!

Puss puss på er, alla förvirrade barn, alla fantastiska egenarter, puss på er.

Hanna

 

 

Något lillgammalt kan jag tycka nu. Och idag känns det där med Baily´s och vin passé.
Ja bryr mig inte så mkt om den där festen överhuvudtaget.
Men visst festa på om ni har lust för det.
Åsså de där som skulle veta att jag älskar dem.. jag var väl kär i kärleken helt enkelt.
Jag ville kanske dö för att få ett tillfälle att visa kärleken jag kände?

Det är väl nu jag borde börja tänka över ett ev. testamente
men om de blir av så kommer det mest handla om en massa prylar
som mina söner kan elda upp eller spara om de orkar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-02-20

Det är lite svårt nu att hinna rapportera om GBGs nöjesliv. Har fullt upp med att bränna cd-skivor, svara på Primadonnans sms, spela in platta med poeten Stefan Falck, beställa SINGING BOWLS från Indien till min son, man blir behagligt hög av vibbarna, göra fullmåneritualer med sonen och assistenterna och…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-02-17

Är du tuppentupp monkfillio dusan bläs tonic? Alice Cooper – Billion Dollar Babys grön orm hämta livsbejakelsen i det enkla Råmandet från Odyssén är tempellik I´m a true rebel, people Franz Liszt var en pruttgubbe Raine Maria Rilke är högtravande skit Mozart är småborgerligt trams och James Joyce var en…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-10-03

Det finns en mening Någon lyfter din börda Allt är här Nära, men ändå så långt borta Som solens strålar över det gåtfulla Pompeijis ruiner   Andreas min svarte broder Gå stolt som du alltid gör   Jag har ett nytt namn på min älskling Ulligulli   Bengt-Ove Gabadin Den…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-02-15

Ta en kaffe kockolatte! En tsk neskaffe i en mugg Häll varmt vatten upp till halva muggen Värm en halv mugg kokosmjölk Har ni ingen liten visp går det bra att hälla i en varm flaska och SHAKE IT BABY Med eller utan sötningsmedel Sluttamp Häll fort den varma vispade…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2018-04-09

vi vann jag och uli lillhagen jämnad med marken ett liv i skräck ettliv utan hopp ett liv utan nåd ett liv i gemenskap med andralikadana så fusk tortyren jag skrattar rakt i ansiktet döden tarjaghellre än det för vi vann jag och uli vi vann

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...