Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

100 procent Juno Francis. På besök i Göteborg med en air av Berlin

2018-11-01 av Chawki

Jag såg en mycket söt flicka på gatorna i Göteborg för nåra år sedan, sen fick jag höra att hon
hade åkt till Berlin för att söka lyckan. Juno Francis är på kort besök i GBG denna helgen
för att uppträda på Oceanen och sen tillbaka till alla äventyr i Berlin.– Jag såg att du ska spela om nåra dar i Berlin, vad är det för ställe du ska spela på?
– Sounds är en underground klubb som ligger i ett av industriområdena i Neukölln,
Space jams är en ny klubb skapad av Stella Zekri med fokus på Disco från jordens alla hörn.

 

– Hur ser sättningen ut i ditt band?
Jag sjunger och spelar theremin och Jacob producerar,
spelar synth å multitaskar allmänt på scen haha!
Vi jobbar just nu på att maximera våra liveframträdanden och vill att varje spelning
ska ha något nytt och kul att överraska med!

 

– Varför stack du till Berlin från GBG?
Jag åkte till Berlin när jag var 17 och blev totalt förälskad i staden,
jag kunde aldrig riktigt sluta romantisera om livet där med Musik,
mystik och så mycket äventyr och spännande möten. Berlin har alltid haft en sån
sjuk dragningskraft på gott och ont, staden har en egen själ. Så himla Starka energier.
När jag väl valde att flytta så blev det som en musikalisk nystart och världen kändes som mitt ostron igen.


– har du nåra planer på att spela i Gbg?

-Ja, Vi spelar denna fredagen på Oceanen med Dolores Haze!
Vi kommer också snart att släppa en singel med Göteborgs-gruppen Digalaux.

 

– Du ser utsökt ut på scen, som en riktig 60talspärla,
va har du för förebilder?

– Haha åh tack va fint!! Mina största inspirationer allmänt är Edie Sedgwick,
Kate Bush och så älskar jag att hitta inspiration ifrån filmer till exempel från Tarantino,
Gaspar Noe och Wes Andersson. Men målet är fortfarande att vara lika cool som Space Lady.

 

– aha, Space Lady. det var en rolig förebild, spelar hon ofta i Berlin?
– Hon spelar faktiskt inte alls ofta men just denna fredagen spelar hon
på en av mina absoluta favorit klubbar ”Sameheads” !

 

– Space Lady har ju skolat sig själv genom att va gatumusikant,
Spelar du nåt på Berlins gator?

– Jag har spelat mycket på gatorna i Göteborg genom åren men i Berlin
har det varit mestadels inspelning i studio eller reptid I diverse studios, källare och vindar.
Om vi inte spelar live dvs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2019-01-17

Glajdar in på Brötz onsdag kväll när Henrik Wartel & My Hellgren redan är igång med sin första duospelning nånsin. Hellgren i silver, sval och het som Grace Kelly. Hellgren smattrar och gnisslar försiktigt på cellon. Wartel håller tillbaka sin ryska passion med en fokuserad min och brillorna avspänt vilande…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2019-01-20

Träden smeks av vackra ögon som har sett glittret av tusen, små ljus vinka i natten & rosorna vid din barm vissnade just när helikoptrarna började att frysa vid noll punkten Marcel Tuores: Collage Stefan Falck: Poesi

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2018-10-03

Det finns en mening Någon lyfter din börda Allt är här Nära, men ändå så långt borta Som solens strålar över det gåtfulla Pompeijis ruiner   Andreas min svarte broder Gå stolt som du alltid gör   Jag har ett nytt namn på min älskling Ulligulli   Bengt-Ove Gabadin Den…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2019-01-17

Primadonnan vill sälja sin bandoneon som är värderat till 75000 kronor av en värderingsman i London för tio år sedan på Park Aveny Hotel. Instrumentet är från 1924, tillverkad i Argentina, levererad till köpare i Berlin. Primadonnans pappa köpte denna bandoneon i Berlin samma år 1924. Instrumentet är pärlbesatt av…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2018-11-04

Teckning: superfreakbaba Detta kulturtempel inryms i ett gammalt vattentorn uppe på Gråberget. Jag hade aldrig varit där förut utan kom klättrandes uppför branten från baksidan, helt fel håll. Det var en rejäl strapats att utföra… Vi var ett gäng som blev insläppta av Jorge Alcaide som ordnar spelningarna i denna…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2018-04-09

vi vann jag och uli lillhagen jämnad med marken ett liv i skräck ettliv utan hopp ett liv utan nåd ett liv i gemenskap med andralikadana så fusk tortyren jag skrattar rakt i ansiktet döden tarjaghellre än det för vi vann jag och uli vi vann

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...