Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

GBG NONSTOPS RED tillkännager vilka artister som va de bästa 2018.

2018-12-15 av Goteborg Nonstop

 Så har vi kommit till le grand finale. Vilken artist hade nåt att ge 2018 enligt GBG NONSTOP red?

 Primadonnan från Hisingen/ Lena Junoff vår lady extraordinär tycker att ZARAH LARSSON var bäst. Hon ger ingen vidare förklaring. Primadonnan hälsar att hon har lyssnat en gång på Zarahs låt men hon minns ej hur den gick. Men hon ska lyssna på den en extra gång. Primadonnan tycker även att Sarah Klang och Albin Lee Meldau har gjort bra ifrån sig.

 Stefan Falck rocknrollpoeten och twittraren säger THÅSTRÖM. Hans senaste platta CENTRALMASSIVET  är det bästa han har gjort. Den släpptes 2017 men den är bäst 2018 och kanske också 2019.

Chawki säger EXORCIST GBG. Torstensson, Vesslan och fantomen TIMO LUNDGREN ångar fram utan nåd. Ollikainens Franska Trion singelssläpp Blod på våra händer får också  kosmiska hurrarop från Chawki. Och Arnaud Rebotinis  remix av Smalltown Boy som var temat på en lysande erotisk gayrulle 120 slag i minuten. Annars blev de mest Bowie, Iggy, Talking Heads  och Louis Armstrong WE HAVE ALL THE TIME IN THE WORLD FOR LOVE som vanligt. Och KICK OUT THE JAMS att inte förglömma. Wayne Kramer turnerar världen runt med ett nytt MC5 för att fira skivans 50-årsjubileum. Som alltid är det 70-åringarna som rockar överlägset bäst. Kramer och co avslöjade exklusivt för GBG NONSTOPS Chawki att det är ZUMBA, frijazz och weed  som håller deras form.

Håll till godo och swing it magistern

Hälsar GBG NONSTOP RED.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.