Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Smäll i er den delikata veganska KANELBULLESEMLAN på St. Agnes Kafé

2019-01-20 av Goteborg Nonstop

Agnes är känd för att göra de godaste kanelbullarna i Göteborg och nu har hon gjort kanelbullesemlan som dessutom är vegansk. Tre flugor i en smäll. Ni kan gå till Teatergatan 30-32 ST. AGNES KAFÈ och njuta av detta magnifika bakverk. I bästa fall står den helt underbara rosenknoppen AGNES bakom disken och serverar er SEMLAN. Annars får ni nöja er med att bli betjänade av någon av hennes snygga söner, den unge greven eller hennes gode make. Ni kan även testa nåt annat på menyn, tex den kända vegetariska lasagnen, som är den bästa i GBG. Det säger alla! Eller nån av de VEGANSKA TÅRTORNA. Det finns också helt traditionella bakverk att mumsa på för de som vill ha lite ägg, grädd och smörsmak i munnen. St. Agnes är öppet alla dagar utom måndag då det är stängt. Tisdag-lördag 11-18 och lördag – söndag 11-16.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.