Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawkis onsdagskrönika

2019-02-20 av Chawki

Det är lite svårt nu att hinna rapportera om GBGs nöjesliv. Har fullt upp med att bränna cd-skivor, svara på Primadonnans sms, spela in platta med poeten Stefan Falck, beställa SINGING BOWLS från Indien till min son, man blir behagligt hög av vibbarna, göra fullmåneritualer med sonen och assistenterna och dansa runt till indisk bollywooddiscotransmusik. Förbereda resan till Sthlm nästa vecka med Donnan. Vi har två gigs och Primadonnan har varit så förutseende att hon fixat färdtjänst för oss  i huvudstan från Centralen till hotellet & vidare till spelningarna. Får göra nåra extra armhävningar så jag orkar släpa på synten de metrar jag tvingas steppa runt utan färdtjänst-caben. Gerth Svensson kallar oss för THE LIMO-GIRLS . Det var gulligt, tycker jag. Astrologerna på nätet säger att vi ska städa ut rejält denna veckan. Så ta fram dammvippan och dansa ut demonerna. De är så trist med alla nojor, blir aldrig nåt bra av dem.  Nojor skapar nya nojor. Bättre klippa med dem och bara dansa in i en sorglös, lättsam bollywood eller ökendans. Utmaningarna kommer i vilket fall, oavsett man har kul på vägen eller ej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.