Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Blå eld blues på JOHANNESKYRKAN

2019-03-13 av Goteborg Nonstop

S:T JOHANNESKYRKAN på STIGBERGSLIDEN har billig fika och är en trevlig salong där alla slags människor samlas för snack över femkronorskaffet eller för att hämta lite gratis bröd när kassan har tagit slut. De öppnar dörrarna för gemytligt samkväm i kyrkorummet varje dag kl 9.30. Vissa fredagar arrangeras även konserter och nu på fredag spelar BLUE FIRE BLUES kl 18-19. Den lysande trummisen Wartel tillsammans med eldsjälen & trombonisten STRÄNGBERG, eldsjälen & basisten NIKKE STRÖM, skådisen GRANELL och GUNNAR LINDGREN på tenorsax. Ett magnifikt sätt att njuta av fredag afton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.