Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Snack hos sjukgymnasten / Hur Västra Götaland regionen använder 20 miljoner

2019-04-16 av Goteborg Nonstop
Teckning: superfreakbaba


Låg på sträckbänken hos min härliga sjukgymnast häromdan. Hon berättade upprört i örat på mig om Västra Götaland regionens senaste beslut, samtidigt som jag va tryggt fastsurrad och ohjälpligt passiv. VÄSTRA GÖTALAND REGIONEN har bestämt att de numer heter REGION VÄSTRA GÖTALAND. Denna avgörande förändring kommer kosta ca 20 miljoner eftersom alla deras skyltar och dylikt ska bytas ut. Oerhört klokt satsade pengar. Då får vi önska REGION VÄSTRA GÖTALAND grattis till det nya namnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.