Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

GBG NONSTOP kollar på EUROVISION SONG CONTEST GRANDE FINAL

2019-05-19 av Chawki

    Snackade på tel med Primadonnan. Hon struntade i kramp och gallstenar för att njuta av schlagerfestivalfinalen. Årets höjdpunkt. Är själv helt ointresserad men tänkte efter Donnans entusiasm att ja får väl ta en kik då.  Israelisk television slog på stort och hade engagerat Madonna för att slå alla rekord.  Unga vackra bimbos  var supportade av tekniskt avancerad   ljusshow och det var svårt att inte tänka på att Israels vapenarsenal är minst lika avancerad.  Spektakulärt och menlöst på samma gång. Mkt yta och inget innehåll.  Tjejerna var supersexiga eller ohälsosamt fetlagda och killarna var gay eller töntar. Förutom killen från Italien, han va rätt gullig. Å han från Azerbaijdan.

    Alla artister var unga utom snubben från San Marino. Norge har skaffat en Roger Pontare. Island representerade Island och PALESTINA. De blev utvisslade i slutet av oklar anledning. Kanske för att de blandade in POLITIK? Jag som i min enfald trodde att EUROVISION SONG CONTEST bara handlar om POLITIK. För inte handlar det om musik iallafall. Undrar varför Australien, Ryssland och Israel får va med men inte IRAN?  Frankrike  flörtade hejvilt med hbtq och hade en vansinnigt trist låt. Sen ännu mer hbtq  som pausshow och en ubersnygg brud med stjärntrosor  som juckade  & en tanttransa  showade i en humpahumpa låt.

  Jag hade jättekul på Bacchus för 30 år sen. Bögarna, transorna och andra knäppgökar som gick dit var galna, gränslösa och uppfriskande anarkistiska. Nu känns allt så tillrättalagt när hbtq har blivit kutym snarare än en alternativ fri livsstil. När rebeller skapar en institution bleknar deras i grunden härliga längtan att skaka om, transformera och levandegöra. Man får akta sig för att bli accepterad.

  Madonna  kämpade för att sjunga rent och räddade sig själv med en vocodereffekt. Trenddrottningen kändes trött och sa att alla är vinnare. Om hon även hade lagt till att alla är förlorare så hade det känts lite mer nyanserat. VAKNA UPP var slutklämmen på hennes show. Jo, jag vaknar fortfarande varje morron, hör min pojke tjoa. Det är rätt trevligt sålänge man kan ligga å dra sig.

  Holland vann med en   riktigt urusel låt som sjöngs av en   okarismatisk sångare. De mesta va dåligt men den låten va nog sämst. England kom sist, får väl ge dem extra plus av den anledningen. De väljer att lägga pengar på annat än Eurovisionen. Fish & Chips?Kommentarer på GBG NONSTOP kollar på EUROVISION SONG CONTEST GRANDE FINAL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.