Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

14 Sept släpps Tutt pupp ruff ut i kosmos. Hur ska det gå?

2019-09-08 av Chawki

Göteborg nonstops chefredaktör Chawki flyr GBG så ofta som möjligt. Tacka vet ja stockholmare. Va runt på Söder hela natten häromdan. Lärde mig av ättlingen till en cirkusdirektör att ”knulla luktar SARDIN”. Blev portad på KELLYS för att jag var för full, hade druckit minst 2 koppar svart te så jag fattar att vakten kände sig hotad. Njöt av sol när regnet föll i GBG. Satt på KB och kollade in Östermalmsstassen. Hittade butiken ÖRTAGUBBEN som hade så mkt piller, burkar och torkade medicinalväxter att man blev sjösjuk av lycka. Osv.

Nu är vi tillbaka i GBG och får trampa på de egna gräset igen. EN sak är rolig och det är att NU PÅ LÖRDAG släpps SENIOR SLACKERS singelspår TUTT PUPP RUFF på Spotify, från kommande plattan & GUCKE LÄLÄ-ZÄZÄFÄZ VISKADE:  I SINOM TID…. Något att se fram emot. Stefan Falck på sång, Ebbot som gästartist, Ollikainen på piano, Chawki & Chawki på syntar, Pontan Torstensson på BONGOS. Markebro har mixat och trixat. Mkt Nöje önskar vi er! Göttelaborgare, stockholmare, finnar & andra. 14 September 00.00 hör ni Tutt pupp ruff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.