Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawkis youtubemeditationsserie visas live på Crippas Cafe

2019-09-10 av Chawki
Chawki framför en meditativ skymning i Skattungbyn

Begåvade poeten & författaren Louise Halvardsson just nu aktuell med en ny bok Punkpoet med svensk brytning, har bjudit in den ödmjuka skribenten & artisten Chawki för att framföra ett performance nästa vecka den 17 september på Crippas Cafe, då höstens första arrangemang av KLUBB LÄSBAR äger rum.

Chawki ( alltså jag ) bestämde sig för att framföra en livevariant av hennes (min) youtubemeditationserie VAKNA GÖTEBORGARE. Såna som inte tål rök får gå ut när uppväckelsen pågår. Mina effektiva urbant anpassade meditationer brukar va ca en minut långa, men nu sträcker den ut sig till ca en kvart .

Välkomna alla Göteborgare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.