Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Den romantiska pianisten Stefan Forssén på Brötz

2019-09-23 av Goteborg Nonstop
Teckning: superfreakbaba

Charmören och pianisten Stefan Forssén har solokonsert på den trevliga frijazzklubben BRÖTZ uppe i Konstepidemin på onsdag 25 September kl 20.00. Forssén är både spröd och dramatisk i sitt spelande står det i infotexten om arrangemanget. Lovande!

Det är inte bara Stefan Forssén som värmer publikens hjärtan på onsdag. Det gör också en för GBG NONSTOP okänd duo – Fredrik Rasten & Vilhelm Bromander. En gitarrist som bor i Berlin & en basist som gillar textur och intonation och LJUD. Att gilla ljud när man håller på med musik kan kanske va en fördel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.