Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Vesslan tolkar konst på Bengans

2019-10-08 av Goteborg Nonstop
Still ur Malga Kubiak film

PÅ torsdag 10 Oktober 17-21 är det vernissage på Bengans och Vesslan/ Petrus Fredestad från bl a Exorcist GBG kommer va där och göra musik inspirerad av konsten som VANANOOR ställer ut. Om Vesslan kommer ljudsätta konsten på synt eller gitarr eller med vissling låter vi vara osagt.

VANANOOR hälsar följande:

”We give you… FREEDOM!

✌️?️❣️??✨???‼️

”ENDAST DIN FANTASI
SÄTTER GRÄNSEN!
FLYG HÖGT – FLYG FRITT”

Med kärlek,
❤️❤️❤️
Vananoor”

Vananoor är två personer som skapar abstrakt konst tillsammans och publiken får vara med och avgöra hur tavlorna ska hänga, vad som är upp eller ned. Detta håller de själva öppet. Utöver utställningen på Bengans kommer dessa två konstnärer ha utställning i sitt hem och ateljé varje söndag under hösten, en etta i Majorna där också hunden Harry bor. Man får boka tid för dessa visningar på deras FB-sida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.