Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Gratis filmvisningar på Pustervik

2019-10-17 av Goteborg Nonstop
teckning: superfreakbaba

Doc Lounge visar under hösten/vintern två musikdokumentärer på Pustervik. Den 5 NovemberAMAZING GRACE – filmad 1972. Vi får se Aretha Franklin sjunga två kvällar på raken i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles.

2 December visas A Dog Called Money där vi får följa PJ HARVEY och fotojournalisten Seamus Murphy på en resa till bl. a Afghanistan och de fattigaste kvarteren i Washington DC. Harveys anteckningar under resan är grunden till plattan The Hope Six Demolition Project.

Det är GRATIS entré på båda filmvisningarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.