Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Bruno K Öijers ord & frijazz på fd. Teater Uno

2019-10-21 av Goteborg Nonstop

Måndag, tisdag och onsdag 21, 22 och 23 oktober kl. 19 kommer basisten Nikke Ström, trummisen Peter Uuskyla, den passionerade mannen & trombonisten Håkan Strängberg m fl ställa till frijazzkalas när Carl Harlén läser poesi av vår stora eldiga skald Bruno K Öijer.

Denna uppviglande konstellation herrar i sin bästa ålder och bedårande fägring kan ni njuta av på Esperantoplatsen/ Esperantoscenen förut Teater UNO. Och det kostar bara 100 kronor, så gott som gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.