Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Följ GBG NONSTOPS familjevänliga? Adventskalender

2019-11-25 av Goteborg Nonstop

   Cosmic Ellington Girls Julfest-film bidde ingen film den blir istället en adventskalender. Pga för mkt annat att stå i. Det va vår fantastiska manager Jack Fuglsang som kläckte idén. Så from 1 Dec kan ni följa historien om hur det gick till när de kosmiska flickorna ordnade julmiddag för nåra extraordinära väninnor och en vilsen malmöit. Vi vet ej ännu hur det börjar eller slutar. Här på redaktionen improviserar vi som vanligt.

  Som vi tänker nu så klipper vi ihop det till en film lite senare istället, som kanske börjar och slutar på ett helt annat sätt. På så sätt ändrar vi historien och får uppleva nåt nytt. Det är bara att klippa lite hit eller dit efter humör.

   Följ vår humörstyrda ADVENTSKALENDER som utspelar sig på HISINGEN. Speciellt för alla Göteborgare, bara på GÖTEBORG NONSTOP.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.