Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Världen lider av SEXUALNEUROS, MAKE LOVE NOT WAR

2019-11-26 av Chawki
Teckning: superfreakbaba

   Det snackas å skrivs om invandrare, SD, klassklyftor, religionskrig,  högervågor och miljön. Olika symptom på nåt annat kanske? Lider egentligen inte hela mänskligheten av SEXUALNEUROS? När vi inte klarar av intimitet och känner oss oälskade bygger vi upp barriärer och börjar slåss istället. Kärlek eller hat. Men THE OPPOSITES ATTRACTS och bättre då att lugna sig ett hekto, inte va så rädda för vår egna osäkerhet. Vi är alla rädda och osäkra ibland. Och när rädslan styr våra liv blir allt dåligt. Tänk om alla på jorden tog sin längtan efter närhet på allvar istället för att känna skuld över att vi har den längtan och det behovet. Det kan kännas pinsamt att erkänna att man vill vara nära.

   Jag förstod när jag såg en TV-intervju på Skavlan att Jimmy Åkesson och hans fru har rätt grava intimitetsproblem. Tänk om de mjuknade på den punkten, mkt sannolikt då att Åkesson lämnar partiledarposten för att stanna i bingen med frugan. Jag vet inte hur TRUMP älskar men misstänker skarpt att han lider av förödande handikapp på den punkten. Ja menar om Åkesson och Trump inte kan tillfredställa sina fruar fysiskt och emotionellt ( eller sig själva) hur är de då förmögna att tillfredsställa medborgarna? Det är helt enkelt ej möjligt. Listan över handikappade finns i alla politiska läger och inom alla religioner. Män och kvinnor svultna på kärlek styr världen som förtvivlade och oälskade barn som därför blivit maktfullkomliga. Ander the Table sa en gång att han inte ville spela musik full av tonårskomplex. Va rätt han hade! Som det nu är har tonårskomplexen spridit sig som en löpeld utan sans. Kvinnor missriktar sin energi och lägger alla sina pengar på så kallade skönhetsoperationer, på så sätt utarmar de sin kraft och blir istället fula och sorgliga. Män kompenserar sin känsla av svaghet & försvarslöshet med hemska vapen som förintar. Vi alienerar våra energier istället för att närma oss varann och bygga ett paradis.

   När det manliga och kvinnliga inom oss flödar som det ska, blir vi glada och vill inte bråka. Just nu lever vi  i en global misshandelsrelation, där vi tar kål på varann, djuren  och vår stora mor JORDEN, när vi istället skulle kunna njuta av varandra, bli nyfiken och uppiggad av en främling, vara aktsamma om planeten som gav oss liv i mänsklig gestalt. Man undrar ibland var man ska börja, varför inte ta å börja med sig själv istället för att projicera sina egna tillkortakommanden på skeenden och människor utanför sig själv. Att våga möta och se skulden och skräcken man bär på istället för att projicera den på världen. Det gör ont när knoppar brister, skrev Karin Boye, och så är det.

  Göteborgare, ta er SEXUALNEUROS på allvar istället för att låta STORDALEN maskera sina komplex med att bygga en jättepenis i form av ett hotell på JÄRNTORGET. Göteborgskonstnären CAROLINA FALKHOLT däremot tar detta problem seriöst och enträget målar hon erigerade penisar och lyckliga sköten i Stockholm och New York som målas över! Folk vill inte påminnas om lyckan runt hörnet! Ack, så nära och ändå så långt borta.

MAKE LOVE ( TEA) NOT WAR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.