Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Vi har bara varandra

2019-12-08 av Chawki
Teckning: superfreakbaba

  I tider som prånglar ut trista nyheter som kan göra den bäste uppgiven så uppstår  ljuset. I mörkret fladdrar alltid ett ljus. Våra brinnande hjärtan. Samtidigt som politiker verkar ha fått fnatt eller tvingas till dåliga beslut pga kompromisser och många svenskar känner sig så otrygga att de lägger sin tillit hos de enda som ”vågar säga sanningen och vara ärliga” alltså ett gäng infantiler som inte har mer vett än att de tror på sig själva och sina  grova förenklingar och lösningar på utmaningar som kräver oerhört mkt mer IQ än de nånsin kommer uppnå inom 10 livstider framöver. De tror sig ha sanningen och därför kan uppträda övertygande. Skenbar sanning alltså.

  Nåväl, i detta mörker börjar mer och mer en annan sida uppträda. En gräsrotsrörelse MÄNNISKOR som ställer sig upp, säger ifrån, äntligen kliver fram med sina brinnande hjärtan och visar sig själva och oss andra att det finns massor av kärlek. Att vi är beredda att kämpa för den,  för utan den är livet på jorden ingenting värt. Alla dessa älskande människor kommer generera ännu fler älskande människor som VÅGAR. SE ljuset i mörkret. Det finns en STARK motrörelse som växer varje dag triggad av krafter som vill kontrollera och inskränka. Och i slutändan – vi har bara varandra.

Kommentarer på Vi har bara varandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.