Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan beklagar sorgen efter Bosse Winberg

2020-01-07 av Primadonnan

Lena Junoff beklagar sorgen efter Bosse Winberg och hon känner en stor tomhet efter en stor musiker och kamrat sen -65 som Bosse har varit. Junoff var djupt chockad av denna nyhet i radion på förmiddan häromdan, och det är nog en hel musiker värld också. Bosse va en av de största gitarristerna i världen. Junoff körade på Spotnicks LITTLE THINGS. Junoff och SPOTNICKS låg på den tiden på samma skivbolag.

Det är tungt se sina gamla vänner gå bort. Denna tyngd får man bära i slutet av sin livstid. Men man har i alla fall minnena kvar. Och ett av de bästa minnena va när Hep Stars och SPOTNICKS stod samtidigt på Restaurant Trädgårns ( Yaki-da) scen tillsammans. Det va en av de lyckligaste stunderna detta livet eftersom Junoff bidrog till denna händelse. Då va alla Hep-fans och Spotnicks-fans lyckliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.