Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawkis krönika från sängen söndag

2020-01-12 av Chawki
still ur Malga Kubiak film

Ja e kattvakt till två raskatter, den ena är hallaballo hela tiden, håller mig vaken på nätterna åsså äter de bara lever och fläskbitar som ja tinar upp med en klyka om näsan. Jag tycker om katter men jag har de senaste dagarna förstått hur lugnt och skönt ja har det därhemma med sonen och hans fem assistenter. Rena himmelriket.

Ska strax möta en kille som vill skriva på GBG NONSTOP, bra att utöka redaktionen. Får se om han e tillräckligt knäpp för att leva upp till standarden.

Övriga redaktionen är still going strong. Junoff håller ställningarna på Hisingen och Falck har öppnat ett galleri. GBG NONSTOP lyckades med att trampa i känsliga vatten med årets första text av Primadonnan. Men jag vill hälsa mina söner detta att när jag kolar om sisådär 500 år så låt den som lever säga va de vill om mig, om de nu inte har nåt bättre för sig. Och ni älskade pojkar vet en hel del, men inte allt. Jag har försökt dölja vissa saker för er för att va en bra mamma. Kanske just detta gjort mig till en dålig mamma. Men nu e de söndag och vi lämnar alla analyser därhän.

Önskar er alla en trevlig söndag i sängen.

H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.