Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

NY JAZZKLUBB på fd Bengans fik

2020-01-21 av Goteborg Nonstop
Foto: Marika Schütz

Den underbara passionerade trummisen HENRIK WARTEL är en av grundarna till en ny jazzklubb som slår upp portarna nästa vecka tisdag 28 januari kl 20-22 på FYRENS ÖLKAFÉ som tidigare va BENGANS FIK. Men nu har nåra unga damer tatt över, bytt namn och har fräschat upp med nya bord och stolar och annat.

JAZZKLUBBEN heter Schwing! & under premiärkvällen kan ni njuta av saxofonisten LISEN RYLANDER LÖVE och husbandet som består av WARTEL på trummor ( så klart), Adam Lindblom (bas) och John Holmström (piano). Det blir två set på vardera 45 minuter. Perfekt en vanlig tråkig tisdag att avrunda med lite jazz på Stigbergstorget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.