Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Josefine Fina Holmqvist har utställning på VSA

2020-02-11 av Johnny Larsson
Foto: Larsson

Vad kan en konstnär  göra om den väljer att arbeta med keramik?  I första hand så tänker en kanske på koppar, muggar och fat m.m  Josefine Fina Holmqvist hänger opp keramiken på väggen och då blir det något helt eget. Abstrakta bilder i  svart vitt och ibland lite grått, spännande mönster och formationer ibland blir bilderna flerdimensionella när delar av keramiken ”sticker ut” från tavlan Det är en spännande bildvärld som åskådaren möter Ett nytt språk för keramiken. dessa bilder samarbetar under kvällen med pianisten  Natalia Kamias improvisationer. utställningen är ett samarbete mellan Vsa Sverige  och konstnärsplattformen Skup pallet. utställningen pågår tom lördag 22 februari öppettiderna är onsdag- torsdag kl 13-16 lördag 12-16 ( övrig tid efter överenskommelse.

Johnny Larsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.