Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Cosmic Ellington Girls blir årets programledare på ALLSÅNGEN PÅ SKANSEN!

2020-04-01 av Goteborg Nonstop

   Här kommer lite sköj nyheter mitt i all corona. GBG NONSTOP RED kan med förfäran och glädje meddela att COSMIC ELLINGTON GIRLS ( alltså PRIMADONNAN FRÅN HISINGEN & H. Chawki ) blir nya programledare för ALLSÅNG PÅ SKANSEN. Junoff tycker att det är på tiden & Chawki tycker att det känns lite genant ( detta är inte riktigt hennes gebit, men hon uppskattar bizarra utmaningar) men det är ju alltid bra med miljöombyte och Sthlmarna kan behöver taggas ned med hjälp  av lite göteborgsk fägring och stamina. Nu har vi iofs coronan som gör sitt för att lugna och uppfostra mänskligheten men COSMIC ELLINGTON GIRLS kan va som den gyllene pricken över i. De kosmiska hoppas kunna höja standarden på allsången med Junoffs höga släta C och historier om sig själv och hennes möten med  BOWIE, ELLINGTON & LILL-BABS. Detta kan bli årets höjdare, bänka er framför TV:n, people. Vi kommer nog dela med oss av recept också mellan låtarna, tex CORONA- DRINKEN och annat som stabiliserar den lilla maggen och hejdar ränneskitan.

   Vi hoppas att knugen vill va vår side-kick & vi drar gärna med nåra göteborgare upp så vi får  ett bra kompband – kanske Ollikainen, Ollikainen & Ollikainen. Det skulle bli tufft! Junoff vill bjuda in massa gäster typ de som fortfarande lever i SPOTNICKS.

   Så hejdå Göteborgare och Hej STOCKHOLMARE & SKANSEN. SES DÄR & BEWARE!! Äntligen får Junoff ta över allsångsrodret i Sverige. Inte en dag försent! SVERIGES TELEVISIONS NYA GLANS-TID. Vi lovar att lura in stockholmarna och TV-publiken i våra fällor och sen äta dem levande.

 Mvh COSMIC ELLINGTON GIRLS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.