Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Cosmic Ellington Girls blir årets programledare på ALLSÅNGEN PÅ SKANSEN!

2020-04-01 av Goteborg Nonstop

   Här kommer lite sköj nyheter mitt i all corona. GBG NONSTOP RED kan med förfäran och glädje meddela att COSMIC ELLINGTON GIRLS ( alltså PRIMADONNAN FRÅN HISINGEN & H. Chawki ) blir nya programledare för ALLSÅNG PÅ SKANSEN. Junoff tycker att det är på tiden & Chawki tycker att det känns lite genant ( detta är inte riktigt hennes gebit, men hon uppskattar bizarra utmaningar) men det är ju alltid bra med miljöombyte och Sthlmarna kan behöver taggas ned med hjälp  av lite göteborgsk fägring och stamina. Nu har vi iofs coronan som gör sitt för att lugna och uppfostra mänskligheten men COSMIC ELLINGTON GIRLS kan va som den gyllene pricken över i. De kosmiska hoppas kunna höja standarden på allsången med Junoffs höga släta C och historier om sig själv och hennes möten med  BOWIE, ELLINGTON & LILL-BABS. Detta kan bli årets höjdare, bänka er framför TV:n, people. Vi kommer nog dela med oss av recept också mellan låtarna, tex CORONA- DRINKEN och annat som stabiliserar den lilla maggen och hejdar ränneskitan.

   Vi hoppas att knugen vill va vår side-kick & vi drar gärna med nåra göteborgare upp så vi får  ett bra kompband – kanske Ollikainen, Ollikainen & Ollikainen. Det skulle bli tufft! Junoff vill bjuda in massa gäster typ de som fortfarande lever i SPOTNICKS.

   Så hejdå Göteborgare och Hej STOCKHOLMARE & SKANSEN. SES DÄR & BEWARE!! Äntligen får Junoff ta över allsångsrodret i Sverige. Inte en dag försent! SVERIGES TELEVISIONS NYA GLANS-TID. Vi lovar att lura in stockholmarna och TV-publiken i våra fällor och sen äta dem levande.

 Mvh COSMIC ELLINGTON GIRLS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...