Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Hagabion premiärvisar på nätet

2020-05-08 av Goteborg Nonstop
Still från Malga Kubiak film

Hagabion har fortfarande stängt men har ändå premiär i afton på en film. Bion flyttar sina visningar från salongen till nätet.

Kära biobesökare!

Våren har kommit till stan och Hagabion håller fortfarande stängt. Än så länge har vi inga nyheter om när vi kan öppna igen, men vi ville ändå bara höra av oss och säga att vi saknar er. Ett stort tack till alla som peppat och stöttat oss under dessa veckor, det betyder allt för oss! 

Vi har dock en spännande nyhet att komma med. På fredag 8 maj har vi digital premiär på det chilenska dansdramat Ema, i samarbete med filmdistributören NopStop Entertainment. Filmen går att se hemma i tv-soffan via vår hemsida samtidigt som ni stöttar Hagabion ekonomiskt! En visning kostar 99 kr och intäkterna delas mellan Hagabion och NonStop.


Ta hand om er – vi ses snart igen!
Digital premiär 8 maj: Ema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.