Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnans rödbetssallad

2020-05-08 av Primadonnan

Det brukade ju ha äpplen i förr men det tål inte jag.

Hackade inlagda rödbetor

hacka som ni vill

Hacka så mkt så att det blir 2 dl

havreyoghurt eller sojayoghurt

ett lagom mjukt krav-päron hackas

lägg 2 msk yoghurt och lite vegomajonnäs ovanpå rödbetorna och päronet

rör om så det blir en sallad

har man ingen vegomajonnäs, tar man en tsk senap

det blir bra det med.

Förr så hade jag vanlig yoghurt men nu är jag allergisk

detta är en vegosallad som passar alla magar

och används som tillbehör till vilken mat som helst

ELLER på en smörgås med ett SALLADSBLAD under

DÅ blir en riktig vegosmörgås.

I botten har jag VIOLIFE CREAMY OST med lite salt på

ett litet salladsblad

VITT, GRÖNT och ROSA

det blir en vacker sommarsmörgås

att ha skinka, tomat & ost är tråkigt

men detta är vackert sunt och gott

Är du inte vego kan du lägga på en liten skiva helgskiva.

Jag hade i frysen en bit av min GLÖGGSKINKA, den la jag på.

Det blev kanonbra.

Sen åt jag en likadan smörgås med TONFISK.

Det va också bra.

Sen JODDLADE jag vidare på balkongen.

Till detta drack jag min egen egenhändigt gjorda saft på mina handplockade vinbär.

En näve vinbär och en liter vatten, hälften av en honungsflaska.

Koka först upp bären, sila, knusa bären, ned i en annan bunke

lägg i en msk syltsocker

koka upp igen tills det börjar bubbla

i micron.

Låt svalna och häll upp i rena glasflaskor.

Efter en timme ställs det i kylen till nästa dag.

En läskande saft. Stoppa ett sugrör i som ni har snott på mcdonalds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.