
Kycklingfärs
Salt
Citronpeppar
Svartpeppar
Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll.
Så lägger man det i en penslad glasform med olja och kinasoja
Man plattar ut den så den täcker formen
Penslar med samma goja ovanpå lite lätt
3 minuter på det högsta i mikron
Sätt ned den sedan till medium och ta 6 minuter till, eller 8
Så tar man ut den å kollar med en sticka om den e färdig
Till det har man EN ENDA KOKT SKALAD POTATIS, delas i 4 delar försiktigt på fatet
Sås hälles över allting
Då delar sig potatisen som en liten blomma
I mitten tar man en rand lingonsylt
Innan man gör det lägger man upp kycklinggrotta
Man skär upp 3 små bitar, sen potatisen, sen såsen
Så tar man ett foto på denna vackra skapelse
Man blir jättemätt
Såsen är:
En dl havredryck
1 tsk senap
3 droppar kinasoja
1 msk vegosmör
Så lägger man allt detta i en skål, rör om, värmer i mikron på det högsta 1 minut
Häll såsen över kycklinggrottan och potatisen.
Man kan putta på potatisen innan man äter den,
då faller den vackert isär.
Till detta drack jag ett glas havremjölk med en cl blåbärssoppa i och rörde om.
Så det blev iskall blåbärsmjölk.
Efterrätten är en blåbärsmuffin.
Ovanpå den hade jag soygurt med hallonsylt i som man rör om.
Till detta har jag kaffe latte.
Varmt vatten, neskaffe och havregrädde.
Pricken över i:et är en bit vegochoklad.
Detta äter jag när jag kollar på Lotta på Liseberg.