Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnans 17 maj-meny.

2020-05-17 av Primadonnan

Kycklingfärs

Salt

Citronpeppar

Svartpeppar

Så rör man ihop det så det går in ordentligt, jag kommer inte ihåg hur mkt jag hade, men det spelar ingen roll.

Så lägger man det i en penslad glasform  med olja och kinasoja

Man plattar ut den så den täcker formen

Penslar med samma goja ovanpå lite lätt

3 minuter på det högsta i mikron

Sätt ned den sedan till medium och ta 6 minuter till, eller 8

Så tar man ut den å kollar med en sticka om den e färdig

Till det har man EN ENDA KOKT  SKALAD POTATIS, delas i 4 delar försiktigt på fatet

Sås hälles över allting

Då delar sig potatisen som en liten blomma

I mitten tar man en rand lingonsylt

Innan man gör det lägger man upp kycklinggrotta

Man skär upp 3 små bitar, sen potatisen, sen såsen

Så tar man ett foto på denna vackra skapelse

Man blir jättemätt

Såsen är:

En dl havredryck

1 tsk senap

3 droppar kinasoja

1 msk vegosmör

Så lägger man allt detta i en skål, rör om, värmer i mikron på det högsta 1 minut

Häll såsen över kycklinggrottan och potatisen.

Man kan putta på potatisen innan man äter den,

då faller den vackert isär.

Till detta drack jag ett glas havremjölk med en cl blåbärssoppa i och rörde om.

Så det blev iskall blåbärsmjölk.

Efterrätten är en blåbärsmuffin.

Ovanpå den hade jag soygurt med hallonsylt i som man rör om.

Till detta har jag kaffe latte.

Varmt vatten, neskaffe och havregrädde.

Pricken över i:et är en bit vegochoklad.

Detta äter jag när jag kollar på Lotta på Liseberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.