Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawki börjar balla ur efter snart 3 månader i karantän

2020-05-28 av Chawki
Still ur Malga Kubiak film

   Nu börjar det balla ur. Efter snart tre månader i karantän så har jag svårt att bete mig på ett anständigt sätt. Det började med att jag vaknade 5 på morronen efter att ha drömt att tre råttor kröp omkring i sängen. Jag älskar att sova länge så detta kändes helt fel.

  Senare på dan dök min sons trogna assistent upp. Han satte på musik när han och min son hade det cosy i soffan med pussel och Bamsetidningar. Assistenten spelade en gammal go dänga där min kollega Junoff sjunger skandalartisten Johnny Bodes låtar från Bordellmammas dotter. Jag står med disken, lämnar kastrullerna och härmar Junoffs sopran, vänder mig mot den oskyldiga assistenten, jämngammal med min son, sjunger för full hals JAG VILL KNULLA, MEN BARA MED DIG samtidigt som jag pekar uppfodrande på assistenten.  Våra ögon möttes i paralys.

  Detta skedde av sig självt. Det bara blev så. Jag tar ifrån mig allt ansvar. Det skulle kunna se ut som sexuella trakasserier men det fanns inga sådana baktankar. Jag är så van vid ekivoka sångtexter, jag hade lika gärna kunnat sjunga BÄ BÄ VITA LAMM.

  Jag väntar nu på att bli bannlyst på GIL. Som arbetsledare bör jag ej peka på assistenterna och sjunga såna saker. Det kan misstolkas. Vad ska chefen säga om detta!? Jag skyller till fullo på tre månaders karantän, mkt jobb, dålig sömn och lite för mkt c-vitamin. Förra veckan hade jag ångest, mådde otroligt dåligt i två dar. Allt är folkhälsomyndighetens fel, hade de satt svenskarna i karantän så hade jag kunnat ta in mer hjälp.

  Förlåt mig chefen, nästa gång ska ja peka i luften! Jag hoppas även att den unga assistenten förlåter mig och den sexanspelande grodan som bara flög ur munnen som en koltrast på syra. Stanna hos oss, säg inget till chefen!

  Nu får jag nog beställa ett tiopack Snickers från COOP nästa omgång de levererar utanför dörren. En liten sötsliskig muta kan funka.

  Djupt skuldmedveten ska jag återgå till sängen och en lång siesta och hoppas att jag blir lika kysk och korrekt som vanligt igen.

En kommentar på Chawki börjar balla ur efter snart 3 månader i karantän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-08-22

Gbg nonstop red tar tåget tillsammans med den jäsiga jazz-croonern Tomas Halling till trakterna nära den magiska socknen VÄTTLÖSA. Vi ska till LUFTSLOTTET, konstnären Jonas Liveröds palats och verk som ska döpas. Vi försöker va tysta på den tysta avdelningen ombord på västtrafiklinjen som vaggar genom väskötaslätten. Det går inte,…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...