Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawki börjar balla ur efter snart 3 månader i karantän

2020-05-28 av Chawki
Still ur Malga Kubiak film

   Nu börjar det balla ur. Efter snart tre månader i karantän så har jag svårt att bete mig på ett anständigt sätt. Det började med att jag vaknade 5 på morronen efter att ha drömt att tre råttor kröp omkring i sängen. Jag älskar att sova länge så detta kändes helt fel.

  Senare på dan dök min sons trogna assistent upp. Han satte på musik när han och min son hade det cosy i soffan med pussel och Bamsetidningar. Assistenten spelade en gammal go dänga där min kollega Junoff sjunger skandalartisten Johnny Bodes låtar från Bordellmammas dotter. Jag står med disken, lämnar kastrullerna och härmar Junoffs sopran, vänder mig mot den oskyldiga assistenten, jämngammal med min son, sjunger för full hals JAG VILL KNULLA, MEN BARA MED DIG samtidigt som jag pekar uppfodrande på assistenten.  Våra ögon möttes i paralys.

  Detta skedde av sig självt. Det bara blev så. Jag tar ifrån mig allt ansvar. Det skulle kunna se ut som sexuella trakasserier men det fanns inga sådana baktankar. Jag är så van vid ekivoka sångtexter, jag hade lika gärna kunnat sjunga BÄ BÄ VITA LAMM.

  Jag väntar nu på att bli bannlyst på GIL. Som arbetsledare bör jag ej peka på assistenterna och sjunga såna saker. Det kan misstolkas. Vad ska chefen säga om detta!? Jag skyller till fullo på tre månaders karantän, mkt jobb, dålig sömn och lite för mkt c-vitamin. Förra veckan hade jag ångest, mådde otroligt dåligt i två dar. Allt är folkhälsomyndighetens fel, hade de satt svenskarna i karantän så hade jag kunnat ta in mer hjälp.

  Förlåt mig chefen, nästa gång ska ja peka i luften! Jag hoppas även att den unga assistenten förlåter mig och den sexanspelande grodan som bara flög ur munnen som en koltrast på syra. Stanna hos oss, säg inget till chefen!

  Nu får jag nog beställa ett tiopack Snickers från COOP nästa omgång de levererar utanför dörren. En liten sötsliskig muta kan funka.

  Djupt skuldmedveten ska jag återgå till sängen och en lång siesta och hoppas att jag blir lika kysk och korrekt som vanligt igen.

En kommentar på Chawki börjar balla ur efter snart 3 månader i karantän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.