Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Hur slutar sagan & var hittades cykeln?

2020-09-05 av Chawki
Foto: Maria Kask

Igår snackade ja med min kollega i COSMIC ELLINGTON GIRLS – Lena Junoff, Primadonnan från Hisingen – i telefon. Hon är i Sthlm nåra dar, har sjungit på Långholmen. Jag berättade lite om va som hänt den sista veckan. –  de samla in 34 000 på ett dygn, sa jag – 34 000!! Skrek Junoff tillbaka i luren så sthlmarna studsa där hon va. Sen tog en sthlmsfotograf över luren och berättade att han hade fotat Obama.

  Jag har vart rätt nervös inför cellgifterna. Jag har ju aldrig testat såna starka saker tidigare. Men ja hade ju aldrig kunnat ana att de skulle va porten till sånt här hallaballo som de blev den här veckan. Jag hade planerat att ägna mig åt meditation, långa promenader med mina kompisar i naturen och träningspass med min son Jim för att hålla styrkan genom kuren. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Typ aldrig.

  Igår sen eftermiddag såg jag ett foto på en cykel på nätet, fastsurrad vid ett räcke med min gamla kätting men ett nytt hänglås. Där är den, tänkte jag. Jag kände igen den utan att behöva se den i verkligheten. Jag ringde en kompis och frågade om hon skulle kunna tänka sig att hämta cykeln. Själv låg jag nerbäddad i en soffa med ordination från sjukan att hålla mig på långt avstånd från folk. Min kompis fick tag på polisen som kom dit rätt snabbt och bröt upp låset.  Jag fick prata med en av dem på tel och han sa – så slutade den här sagan gott!

Ni som vill att Desmond & ja ska behålla gåvan ni skänkte oss för att förgylla och förenkla vårt liv – vi kommer för dessa pengar köpa en ny cykel i vilket fall eftersom den gamla behöver både repareras och är lite skraltig. Den gamla kommer vi skänka till Grunden Media som är ett dagcenter för så kallade funktionsvarierade. Så kan de reparera och fixa till den och roa sig med åkturer.

Och med all respekt, ni som önskar och behöver era slantar tillbaka, detta ordnas givetvis under veckan som kommer.

Ni har gett mig och min son vårt livs present! Oavsett hur sagan slutar!!

LOVE PEACE AND LOVE AGAIN/ Chawki

Ps. Cykeln hittades på en gård på Kaptensgatan.

Kommentarer på Hur slutar sagan & var hittades cykeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.