Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Hur slutar sagan & var hittades cykeln?

2020-09-05 av Chawki
Foto: Maria Kask

Igår snackade ja med min kollega i COSMIC ELLINGTON GIRLS – Lena Junoff, Primadonnan från Hisingen – i telefon. Hon är i Sthlm nåra dar, har sjungit på Långholmen. Jag berättade lite om va som hänt den sista veckan. –  de samla in 34 000 på ett dygn, sa jag – 34 000!! Skrek Junoff tillbaka i luren så sthlmarna studsa där hon va. Sen tog en sthlmsfotograf över luren och berättade att han hade fotat Obama.

  Jag har vart rätt nervös inför cellgifterna. Jag har ju aldrig testat såna starka saker tidigare. Men ja hade ju aldrig kunnat ana att de skulle va porten till sånt här hallaballo som de blev den här veckan. Jag hade planerat att ägna mig åt meditation, långa promenader med mina kompisar i naturen och träningspass med min son Jim för att hålla styrkan genom kuren. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Typ aldrig.

  Igår sen eftermiddag såg jag ett foto på en cykel på nätet, fastsurrad vid ett räcke med min gamla kätting men ett nytt hänglås. Där är den, tänkte jag. Jag kände igen den utan att behöva se den i verkligheten. Jag ringde en kompis och frågade om hon skulle kunna tänka sig att hämta cykeln. Själv låg jag nerbäddad i en soffa med ordination från sjukan att hålla mig på långt avstånd från folk. Min kompis fick tag på polisen som kom dit rätt snabbt och bröt upp låset.  Jag fick prata med en av dem på tel och han sa – så slutade den här sagan gott!

Ni som vill att Desmond & ja ska behålla gåvan ni skänkte oss för att förgylla och förenkla vårt liv – vi kommer för dessa pengar köpa en ny cykel i vilket fall eftersom den gamla behöver både repareras och är lite skraltig. Den gamla kommer vi skänka till Grunden Media som är ett dagcenter för så kallade funktionsvarierade. Så kan de reparera och fixa till den och roa sig med åkturer.

Och med all respekt, ni som önskar och behöver era slantar tillbaka, detta ordnas givetvis under veckan som kommer.

Ni har gett mig och min son vårt livs present! Oavsett hur sagan slutar!!

LOVE PEACE AND LOVE AGAIN/ Chawki

Ps. Cykeln hittades på en gård på Kaptensgatan.

Kommentarer på Hur slutar sagan & var hittades cykeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-08-22

Gbg nonstop red tar tåget tillsammans med den jäsiga jazz-croonern Tomas Halling till trakterna nära den magiska socknen VÄTTLÖSA. Vi ska till LUFTSLOTTET, konstnären Jonas Liveröds palats och verk som ska döpas. Vi försöker va tysta på den tysta avdelningen ombord på västtrafiklinjen som vaggar genom väskötaslätten. Det går inte,…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...