Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

hej alla dödliga. nu är vi tillbax!

2021-08-11 av Chawki
Bild : Marcel Tuores

Jaha, då har Göteborg Nonstop kommit tillbaka från sin rensning. När jag väl satte tänderna i det tog det ca 6 timmar med tankepauser. Vägen fram till de timmarna var lång och full av motstånd och förvirring. Det kändes som det värsta sisofysprojektet men det va lätt som en fjärt! 

   Vi som är Göteborg Nonstop Red idag 11 August 2021 är poeten Stefan Falck, konstnären Marcel Tuores även känd som DIORMANNEN, Primadonnan Junoff från Hisingen, konstnären Magnus Sjöbleke också lilla ja Chawki the Chawki. Alla andra är döda, dock inte i Coronan. Det har var cancer och cancer och självmord. Men vi är glada ändå och fortsätter med vårt konstiga nonstop! 

  I vår redaktion har nåra vaccinerat sig nåra inte. Det är bra att köra fifty fifty-modellen, tycker jag. Om nu de vaccinerade snart dör av organsvikt eller om vi ovaccinerade dör av en mutation av Coronan. Framtiden får utvisa vilka som var hjärntvättade. Spännande! Om ja dör får Junoff ta över rodret. Eller Sjöbleke. Eller också dör vi allihop av en jättelik översvämning som dränker Göteborg i ett svep! Om det skulle hända så får DIORMANNEN ta över för han har flyttat härifrån. Vi är alltså öppna för alla olika scenarior. Alla kan ha rätt och alla kan ha fel! En skön härlig förvirring och ovetskap. Bara att götta sig i den. 

   En sak som är oerhört bra just nu är att mänsklighetens dödlighet har blivit så central i våra tankar. Det borde medföra att vi rannsakar våra liv och väljer med större noggrannhet. Vi ska snart dö allihop så låt oss dö som vackra stolta träd med våra kronor  som smeks ömt av himlen regnskurar och blixtar. 

   Nä, nu ska ja ta en kopp kaffe och tänka på affärerna. Har tagit på mig uppdraget att vara Tuores konstlangare. Om ni vill köpa en tavla, innan priserna går upp senare i höst då filmen om Union Carbide Productions visas på Svtplay. Så hör av er! Det är fantastisk serie som avporträtterar Ebbot, Emrik, Björn och de andra stjärnorna när de va riktigt unga och riktigt vilda. Fenomenal Konst, rock och historiska dokument i ett!

Ok!! Good baj Chawki

En kommentar på hej alla dödliga. nu är vi tillbax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.