Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Kontakt / Annonsera

Är ni intresserade av att annonsera på Göteborg nonstop?
Om du skulle vilja veta mer, tveka inte på att skicka ett mejl eller ring.

Annonser tekniska hårdfakta:
Topbanner: 940px x 160px (max 50kb)
”Insprängd banner”: 540px x 125px
Sidbanners: 140px x valfri höjd (förslagsvis 300 px +)

Formaten är lämpligtvis animerad gif eller jpg.
Vi kan också själva framställa ett original för er räkning mot ersättning.

Priser diskuteras beroende på upplägg (exponeringstid och format etc) men i jämförelse är de mycket konkurrenskraftiga gentemot liknande medier.

Med vänlig hälsning:
Marcus Persson
Chefredaktör
info@goteborgnonstop.se
0760-495317

Acceptance Mark

Är du en person som tycker dig ha koll, kan skriva eller fotografera, eller på annat känner dig manad att medverka?
Det enda kravet vi egentligen har är att du skall vara bra på det du gör.
Du får inga pengar just nu, de tar jag, men blir jag rik kanske jag delar med mig.
Bevisa att du förtjänar dem först.

Skriv några rader här nedan eller via mejl och länka till din blogg/texter etc:


Kommentarer på Kontakt / Annonsera

 1. Ginola

  Läste bloggen för första gången idag, måste medge att jag är imponerad. Håller med er till fullo, kändes som om ni skrev direkt från mitt huvud. Kommer ni i framtiden att ha koll på vilka svartlubbar som Gbg erbjuder, det vore bra nu när vår kära stad mer och mer liknar en lillebror till Stockholm. Vi vet ju båda att det inte är meningen med Göteborg (Vi ska ju stå för det smakfulla, varmare alternativet till den kalla och statusfixerade huvudstaden)

 2. ozelot

  Hej

  Tack för ditt meddelande och det beröm man kan krama ur det. Vi kommer verkligen göra vårt bästa för att rapportera om svartklubbar när de kommer till vår kännedom, problemet är ju dock att det kan bli så att även polisen läser på internet så man får kanske i vissa fall ta lite hänsyn, hänvisa till stängda fb-grupper etc.

  Men ofta finns det ju fullt lagliga alternativ som känns roligare, ibland går ju t.ex kultur och nöje hand i hand (jag menar, man kan ju bli full på ett vernissage också) och där upplever vi att vi har en funktion att fylla.

 3. Min blogg om en spårvagnsförares förkärlek till bacon, saknar helt verklighetsförankring, eller?
  Läs den på http://baconmannen.blogg.se/

 4. Lelle Anderzén

  Tycker det är ett bra initiativ ”Safewalk”
  (Jag var aktiv medlem i en ideell förening NFG för många år sedan, ungdomar mot våld,som patrullerade och försökte stoppa bråk i Gbg..
  Så detta som ni gör nu ligger mig varmt om hjärtat)

  Mycket bra, Lycka till! :D

  Mvh:Lelle/MM Sports

 5. Hej,

  Jag vill kommai kontakt med Marcus Persson ang projekt Safewalk Länsmansgården.

  Vi är ett företag som arbetar med skyddsprodukter och vi är intresserade av ett samarbete.

  Mvh
  Anders Nordahl
  0705-262646

 6. Mest bilder för tillfället, men planerar att lägga upp mycket texter snarast.

  • Inte ointressant. Dock bör du befria dig för det för kanske din generations mest förhatliga grepp att skriva allt med gemener.
   Det var hett 1950, men I’m listening..

   • Om du tittat lite noggrannare så var det där en flera år gammal text jag la upp nyligen. Har tagit mig ifrån ”gemener”-stilen för länge sedan.

 7. *Rättning; flera år gamla texter

  Allt annat skriver jag korrekt. Det med gemener står i kategorin ”Words from my mind”.

  Just so ya know änna.

 8. Well, jag har inte tid att titta noggrannare.

  • Det kräver jag inte heller. Ville bara rätta till din förhastade slutsats. :) .

   • Tja, jag kollade ju bara vad du länkade till, som nu dessutom är låst..

 9. k persson

  har ni personer i gbg som ringer på och söker plats för filminspelning. dörren i mitt hus har inga koder för okända. otroligt obehagligt när ngn okänd ringer på. bättre ni lägger lappar i lådan. i detta fall gjordes detta. namn som pontus fredrikson o jonathan ridings undertecknar .

 10. hej till vem det berör
  detta är mycket mycket brådskande, och viktiga!!! chockerande nyheter om min man …. jag är svensk från födseln och min man kommer från Kenya, och vi har tre barn två flickor, Nellie åtta år gammal född 2003/04/20..och Josephine 1år 10 månaden gammal,född 2009/09/18 september, och Christopher en månad och tjugo nio dagar gammal född 2011/07/24, och Migrationsverket vet det, men de vill deportera min man i ett hemligt att inte ens min advokat blev chockad att höra. Ring mig så fort som möjligt så kan du lyssna på Polis band som min man bokföras när de kallade honom och lovade att ge honom pengar 700 dollar, och skicka honom till Tanzania istället för Kenya, orsakar de vet att han är efterlyst av militärpolisen på tidigare kenya flygvapen som han var en soldat, som deserterade från armén när han flydde efter kuppförsöket 1982, och fram till idag finns att ville, att framträda i militär domstol Marshall ….. som ett ex kenya flygvapnet vän till honom besökte Kenya 2009 från Sverige bodde han i Akalla i Stockholm … och han identifierades efter två dagar i Kenya genom tips från en källa från Kenya ambassaden i Stockholm, vad hände ….. skjuten i huvudet i sitt eget hus. och Kenyas regering har lovat att inte lämna någon sten ovänd, det är därför de mutade honom och dumpa honom i ett annat land.
  Ring mig gärna och du kan lyssna till bandet, mycket chockerande. hur polis säger till honom och hotade honom, och väntar på utvisning igen mycket snart nästa vecka.han har ett möte på torsdag 2011/08/25 han har ett möte på torsdag 2011/08/25 migrationsverket förvaret Kållered i göteborg,
  0762606601
  m.v.h
  linda franklin, 2011/08/24

 11. joakim

  jag är 56 år och manlig krokimodell som har erfarenhet söker jobb som krokimodell.hör gärna av er.även kroppsmålning.

 12. Sprid gärna detta event:

  https://www.facebook.com/events/182980501818334/?notif_t=event_photo_change

  Stödgala för Johan och Martin på Trädgårn den 12 April. Biljetter finns på ticnet.

  På scen:
  Graveyard, Ebbot, Kapten Röd, Kristofer Åström & Tigers of the Temple, Steget, Hästpojken mfl.

  Välkomna!

 13. Nu har du allt varit på äventyrstobaken, Uffe.
  Du har säker postat porr eller något, ingen från nonstops sida har rört dina inlägg.

 14. ANGÅENDE GAY

  TJENA… JAG TYCKER ATT NI SKALL LÄNKA TILL MIN GAY GUIDE PÅ ERAN SIDA … NI HAR EN KATEGORI SOM HETER GAY OCH DEN …VAR DET LÄNGE SEN NI UPPDATERADE :)
  http://krizzdeelight.com/gbg-hbtq-gay-guide/

 15. Ann-Mari Lind

  Hej!
  Jag hjälper en kompis med släktforskning och jag undrar om det här är en gammal förening. Fanns den 1926? Vad pysslade den med då? Hennes mormor var föreståndare där (Svenska Föreningen Sinnet) 1926 enligt mantalslängden från det året.
  Nu verkar det vara en livaktig förening med många spännande aktiviteter.
  Tacksam för svar.
  Ann-mari Lind

 16. 1- Citron är mot nästan all sorts gift och nästan mot all sorts (sol) strålningar. Man ska inte dricka för mycket av citron saft och inte heller dricka tillsammans med salt, eftersom citron syre blir neutraliserat. En citron saft räcker för tre till fyra personer (det bästa sättet att dricka citron saft är att man blanda citron saft i två till fyra glas vatten). Man måste skölja munnen efteråt och dricka minst ett glas vatten också för att tänder och kroppen inte blir skadad. I vanliga fall måste man dricka saltat citron saft och man måste inte heller dricka citron saft varje dag.

  2- Gurkmeja, dragon, chilipeppar och persilja blad tillsammans (soppa) är mot nästan all djur (nästan alla sjukdomar) som tränga sig i kroppen.

  3- Rödlök, äpple (skal), päron (skal), citron, morot, apelsin (skal), vinägervitlök är mot ”cancer” (något sorts svamp).

  4- Ätter man minst femtio (50) gram solroskärnor varje dag, dör man aldrig i vanliga fall.

  5- Ättika och vinäger gör håret vitt och dadlar och … svart och …

  6- Apelsin är bra för ögon. Citron och andra sura frukter är bra för ögon också.

  7- …

  Hodjat Barzgar
  2013-11-01

  Alla kungar, kapitalister och deras regeringar tillsammans med deras vänner från andra planets kapitalister och kapitalistiska regeringar (våra grannar solsystems och andra solsystems kapitalistiska regeringer och kapitalister) med sina små och stora osynliga (byggd av starka glas form) rymdskeppar attackerar på olika sätt alla kommunister (sina ekonomiska och politiska motståndare) för att skada och döda dem.
  De olika stora rymdskeppar gör moln, regn och starka vind (”mystiska” moln), orkan och kan automatisk göra andra farliga saker också. De olika små rymdskeppar kan automatisk göra många olika farliga saker också. De små och stora rymdskeppar (deras program) kan automatisk göra bra saker också, men krigs maskin är krigs maskin. Vad ska ni göra om detta?

  Hodjat Barzgar
  2013-11-01

 17. Hej!
  Jag heter Josefin och jag ser väldigt ofta länkar till artiklar eller blogginlägg från den här sidan på Facebook. Jag är utbildad journalist och sedermera även jobbat som skribent på ett magasin här i Göteborg. Vad krävs det av mig om jag vill blogga hos er?
  Maila mig helst svar.
  /JosefinAgnes

 18. Peter Wasell

  HEJ!
  Jag behöver hjälp, såg legendaren Anders Broström i periodpausen när FRÖLUNDA spelade i Tisdags. Fick veta att han har skrivit en bok tillsammans med Fredrik Persson som som heter ”Älskad eller hatad” (han är älskad av mig).
  Men jag får inte tag i den, är det någon som vet var man kan få tag i den?
  Med vänlig hälsning
  Peter Wasell

 19. Peter:

  Du kan tydligen beställa den här:
  http://kefka.se/2013/04/01/har-bestaller-du-alskad-eller-hatad/

 20. Jan Borg

  hej
  läser med glädje hur ni för kampen för att bevara de gamla husen i vad ni kallar Gårda.
  Men husen ligger inte i vare sig Gårda eller Södra Gårda husen ligger i Underås.Stadsdelen Gårda är för länge sedan rivet och borta

 21. Hej!

  Fredagen den 28 februari släpper 4ARK nytt nummer, 4ARK # 10 ‘Berättande’, för att fira detta blir det fest!

  När: Fredag 28/2

  Var: (Restaurang) Röda Sten

  Tid: 21.00-03.00

  Inträde: 80:- och då får man en tidskrift.

  Spelar gör: Sir Lancelot Quartet (jazzband), Festklubben, Ylva och Ylva och Regeringskansliet.

  https://www.facebook.com/events/266773740157172/?ref_dashboard_filter=upcoming

  4 ARK är en arkitekturtidskrift som av startades och drivs av arkitektstudenter.

  4 ARK vill vara ett forum för ett vidgat samtal om vad arkitektur kan och bör vara. På samma sätt som tidskriftens innehåll är spretigt, mångskiftande och ibland motsägelsefullt, anser vi att synen på vad arkitektur är behöver breddas. Vi tror på en arkitektur som tar färg av en uppsjö perspektiv, motstridiga idéer och som inte förnekar att den är en del av ett större sammanhang.

  Hemsida:
  http://0ark.se/blog/

  Facebook: https://www.facebook.com/tidskriften4ark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


Kalender

 • Restaurang Plankan

  18:00

  Kommendörsgatan-Allmänna Vägen // Måndagsquiz // 18:00

  Mer information

 • Allmän-Quiz på Sejdeln

  19:00

  Östen håller i tyglarna när det är dags för På Spårets filial på Andra lång. Sejdeln @ Måndagar 19:00 // Första pris 300 kr

  Mer information

 • Andra Lång Comedy Club

  19:00

  Standup Comedy på On Stage // 19:00 // Fri entré

  Mer information

 • Pustervik

  22:00

  22-03 // Vinylklubben (Foajén) & Pingisklubben (Däruppe) // 18 år

  Mer information

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

ozelot

Uppdaterad 2014-08-29

Utanför Stadsbiblioteket på trapporna sitter en tjej och gömmer ansiktet under handflatorna, hukar över knäna och stirrar ner i stenläggningen. Jag ser att hon gråter. Vad gör man nu, funderar jag. ”Hej hur är det?” känns för nära och jag har inget med detta att göra. Ibland vill man bara…

Läs ozelots blogg...

jojomen

Uppdaterad 2014-08-20

Let’s start with a typical bloggklyscha: ”Som ni säkert märkt har jag inte bloggat på ett tag…” Bah! Eller hur?! Den enda som går runt och tänker på det är nog jag själv. Någon annan har nog inte ägnat en tanke, undran eller fundering över det. Och OM någon har…

Läs jojomens blogg...

Way Out West

Uppdaterad 2014-08-09

Finns få saker som får igång folk så mycket på en festival som att få bära fula kläder och lite regn. Linnéscenen gick inte ens att ta sig in på, vilket naturligtvis förklaras av att det erbjuder naturligt regnskydd. Det tycks inte bekomma de flesta.

Läs Way Out Wests blogg...

Den andra sidan

Uppdaterad 2014-02-04

Ibland har man svårt att minnas exakt när saker och ting skedde. Andra gånger är det precis tvärtom. Jag vet till exempel att det var en helt vanlig vardag år 2003, vid 3-tiden på natten, framför en Macdator på Stampgatan 6 som jag och Marcus blev vänner. Det var i…

Läs Den andra sidans blogg...

Sökes

Uppdaterad 2014-07-28

Ett av de bästa utflyktsmålen runtomkring Göteborg under sommaren är helt klart Marstrand. Det är bara ungefär 45 minuter i bil från centrum, men det känns nästan som att man åkt till Rivieran. Om det är en fin dag möter du allt från åretruntboende med backslick till svenska och utländska…

Läs Sökes: Annonser med meras blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2014-07-21

Festival Del Mar är festivalen som på tre år lyckas etablera sig när andra festivaler dör som yra flugor kors och tvärs. Nu i sommar är festivalen större, starkare och har en mer intressant lineup än någonsin. Jag ringde såklart upp Bojan Buntic´, Pr-ansvarig på Festival Del Mar för att…

Läs Wheelers blogg...