Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Strul på Rio Rio

2010-01-01 av ozelot

gangster
Vi har hört ryktas att det uppstod en hel del strul på gårdagens nyårsfest på Rio Rio, det mesta relaterat till köbildning och biljettstrul. Vi är inte direkt förvånade.

Rio Rios ägare och personal för tankarna till sydamerikanska bilhandlartyper med flottigt hår och cigarr i mungipan, vilket är precis vad de är. Det är väl känt att de ofta ”råkar” slå en nolla för mycket på kortterminalen när de skall slå in en stöl, uppföljt av ett ”ojsan!” om man tar dem på bar gärning, eller blånekande om man inte inser det förrän dagen efter när man skall köpa cola och snus. Och ja, jag kan räkna upp ett tiotal dylika incidenter bara i bekantskapskretsen.

Vi publicerar ett nyhetsbrev som gick ut från Luxurys arrangör Rasmus nu under dagen:

Hej.

Jag skulle vilja be om ursäkt något otroligt för igår.

Ägarna till Rio Rio hade sagt att jag fick släppa ett visst antal biljetter, vilket jag gjorde. Dom sålde inte slut, utan det var ca 90 pers mindre än vad jag fick ta in. Allt borde bara ha flytit på, men istället så skulle vakterna jävlas.
Dom hade en helt annan uppfattning om hur många vi kunde ta in. Detta gjorde att insläppet gick otroligt långsamt, framförallt efter klockan ett. Jag förstår att vakterna bara gjorde sitt jobb, för att följa lagen. Det är främst ägarna av Rio Rio jag är förbannad på, då dom sagt olika antal till mig och till vakterna. Jag har planerat festen i över 3 månader, och hela tiden har vi pratat om ett visst antal biljetter, och sen på kvällen, nyårsafton, så säger vakterna annat. Jag är hemskt ledsen för er som fick stå i kö så jävla länge, det ska man inte behöva göra när man köpt förköp. Vet att det var många som gav upp efter ett tag också, otroligt synd. Och vill även be om ursäkt till er som skulle köpa biljett i dörren. Det logiska vore ju att vi skulle få sälja 90 biljetter i dörren, eftersom det var så många biljetter som inte hade sålts, men dom stoppade vid 40.

Jag tycker att hela grejen är så jävla pinsam, och jag är så otroligt arg och besviken på Rio Rio. Dom kan verkligen inte driva en krog. Jag kommer aldrig mer köra där, och jag hoppas att inte andra kommer göra det heller.

Det var också massa strul tidigt på kvällen, dom hade problem med vattnet. Så dom första gästerna fick inte komma in direkt, vilket jag också ber så jävla mycket om ursäkt för. Så otroligt dåligt av Rio Rio att inte kolla upp grejer i förväg, och se till så att allt är klart och funkar. Dom kom till båten en timme innan det skulle öppna, och upptäckte att inget funkade.

Jag ska prata mer med dom i övermorgon, vet mer då.

Sen var det också massa ljusgrejer som inte funkade. Jag hade hyrt in ljud och ljus för 10 000, och så var det massa grejer som pajade under kvällen. Vi var där flera dagar innan och riggade upp allt i hur många timmar som helst, och då funkade allt, men ett par timmar in på festen så funkade det inte längre. Jävligt tråkigt, när man lagt ner så mycket engar och energi på att det ska bli en så bra fest som möjligt.

Hoppas ni hade en, trots omständigheterna, bra kväll iaf. Väl inne var det ju ändå en jävla bra fest.

Kommentarer på Strul på Rio Rio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-10-11

Förrätten HÖSTENS SOPPA Två kokta potäter En kokt morot Hacka detta  till småbitar Salladslök och en klyfta  vitlök Hackas jättesmått Grönsaksbuljong och en liter vatten Alltsamman kokas i mikron på det högsta med lock Mellan 6-8 minuter Efter detta lägger man i en halv burk vita bönor i tomatsås Och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...