Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Reflex: Jonglering och trumsolo på Pusterviks stora scen

2010-05-03 av ozelot

Tänk dig en av världens främsta jonglörer. Tänk dig slagverksakrobatik i cirkusklass. Tänk dig Guinness rekordbok och ett meritrecord från samarbete med bl.a Robyn, Timbuktu och Lisa Ekdahl. Låter helt jävla galet.

Reflex är en scenisk energiinjektion med Jay Gilligan – en av världens främsta jonglörer och slagverksekvilibristen Erik Nilsson. I Reflex skapar Erik och Jay tillsammans humoristisk magi och bjuder på en timmes eufori. Jay och Erik har turnerat i mer än 25 länder världen över och gör succé var de än uppträder. Med Reflex är det nu dags för den första Sverigeturnén.

Erik Nilsson är utbildad slagverkare vid Kungliga Musikhögskolan. Han turnerar bland annat med artister som Robyn, Timbuktu, Ane Brun och Lisa Ekdahl. Under hösten turnerar Erik med Cirkus Cirkörs föreställning Inside Out, där han är trummis i bandet Irya´s Playground.

Jay Gilligan, från Ohio, är en av världens absolut främsta jonglörer. Jay är innehavare av två Guinness världsrekord – två jonglörer med 15 bollar och 15 ringar i luften samtidigt. Han är också den jonglör som vunnit flest guldmedaljer någonsin genom Internationella Jongleringsförbundet – totalt 15 stycken. Jay är numera bosatt i Sverige och under hösten turnerar Jay med Cirkus Cirkörs föreställning Inside Out. Han har – bland mycket annat – undervisat på Circus Cirkör och Ecole Nationale Du Cirque i Montreal, Kanada och jobbat med Sirqus Alfons föreställning Eurotrash (2008). Läs mer om Erik och Jay här

Pustervik Stora scenen
3 maj kl. 19:00
4 maj kl. 19:00

Pusterviksbiljetter 031-13 06 80 eller info@pusterviksbiljetter.com
Smakprov här

Plats:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-02-18

PÅ avdelning 69 Sahlgrenska för sjätte gången. För en tredagars cellgiftskur.  Jag får ett eget rum. Rum 2. Något svalt, vilket ja inte har nåt emot. Fåtölj. Sjuksäng. Rullbord. Handfat och egen toalett. Lyxigt. I väntan på resultatet av mina blodprover sitter ja och dricker grönt te och lyssnar på…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2021-02-18

Håll stånd, håll stånd! Mot statspropaganda som fyllerdig och de dina med rädsla och mörker. Håll stånd, håll stånd! Mot diktatur som i folkhälsans namnförslavar dig och de dina. Håll stånd, håll stånd! Håll varandra nära och knulla mera,knulla mera med din av Gudskapade kuk och fitta, amen. Diormannen

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...