Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Bar Flamingo: Sista helgen + Bartömning

2010-08-19 av ozelot

Det finns flera väldigt goda anledningar att gå till Bar Flamingo i helgen för första gången. Dels är det sista gången du har chans att göra det på åtminstone ett år, dels är det bartömning (=billigt) och dels firar man finaldagarna lite extra.
Nu tänker jag bara klistra in stora delar av programmet rätt av:

Torsdagen 19 augusti:
Miamitema, med festgeneralerna TOMS DINER.

Live:
Joakim Fritzner countrydoftande, singer/songwritermusik med stor närvaro. Släpper skiva till hösten och har ni inte hört talas om det ännu, så är det dags.

Carnivals har precis spelat in i Music-a-matic studion, påminner om tidig Pretenders med Chrissie Hynde

+ hemlig gäst (en av de mest hypade artisterna under våren)


Fredagen 20 augusti:

Releasefest för LISA PEDERSEN

DJ:s JayStarSeven & Hush

Lördag 21 augusti:
Avslutning på Flamingo!

Live:
Johanna Nordström reste världen runt och spelade in med musiker på Havanna, Kap Verde, Berlin och Göteborg. Hennes soulaktiga röst och svängiga rytmer passar perfekt in på Flamingos utegård. Blandar avig pop med avant-garde salsa. Hennes debutskiva ”True or not” släpptes på Fixe records under våren.

Etzia har flyttat från Brooklyn, N.Y.C. till Göteborg med sin dansanta dancehall och total scennärvaro.

DJ-marathon: Eklektisk blandning av musikstilar. Räkna med hits.

Öl från 25kr, vin från 35kr och drinkar från 59kr!


Bar Flamingo (Oakleys)
Saluhallen Briggen (Tredje långgatan)

Stänger 02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-10-11

Förrätten HÖSTENS SOPPA Två kokta potäter En kokt morot Hacka detta  till småbitar Salladslök och en klyfta  vitlök Hackas jättesmått Grönsaksbuljong och en liter vatten Alltsamman kokas i mikron på det högsta med lock Mellan 6-8 minuter Efter detta lägger man i en halv burk vita bönor i tomatsås Och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...