Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

”Here they come, the beautiful ones…”

2013-02-25 av

En sen lördagkväll gjorde jag något jag inte gör alltför ofta – styrde upp en fotosession med mig själv som modell.
Jag var rastlös och satt som så många gånger förr och surfade runt bland olika bloggar och hemsidor för att få inspiration till mitt projektarbete i skolan. Den mest spelade Spotify-listan utav dem alla hade gått repeat sedan lunch-tid samma dag. Den tycks aldrig tråka ut mig.

Några dagar tidigare hade jag tagit emot ett paket från Zalando.

Jag hade fått massor av snygga vårkläder, bland annat den här klänningen. Jo, det kändes väldigt flashigt att hänga in den här i min garderob tillsammans med de övriga ”gå upp tidigt till skolan frukostbuffén och strunta i hur jag ser ut”-gossetröjor. Den lyser upp lite extra där inne så att säga.

En svart, hellång maxiklänning packade jag upp också. Den har knappar framtill så jag använder den mer som en lång kofta/mantel – så blir jag sådär snygge Steven Tyler med lager på lager och långa rockar. More is more-bling bling på det också.
Vilken människa han är, den där Tyler. Han är alltid den jag svarar på frågan om vem jag skulle vilja kunna sjunga som. Vem som har den snyggaste klädstilen också får den delen.
Oh vad fin han är.
Till och med när han ramlar i badrummet är han en rockstjärna. Titta bara på han! Så fin.

Även om Zalando kanske har dessa skor, så har de mycket andra fina och trendiga vårskor.  

Jag blev ett emotionell kid efter att ha bytt om från den svarta dressen. Råkade faktiskt skära mig i tummen när jag skulle äta en avokado och blodet ville inte ta slut. Dödens t-shirt fick symbolisera det hela.

Den här t-shirten använder jag nog mest hela dagarna nu för tiden. Enkel, snygg, bekväm och ett perfekt alternativ när min The Darkness-tröja från 2003 och deras spelning på Fryshuset (som jag aldrig var på, utan det var min syster som köpte den och som jag sedan fick ärva efter mycket tjat. Minnen…) ligger i tvätten.

Ang. bilderna
– näe, de är inte proffstudiotagning (som ni kanske ser). Vad ni inte vet när ni sitter och tittar på de här bilderna är att bakom fasaden var det ett tredje världskrig i mitt rum på internatet. Jag flyttade min säng mot min utgångsdörr,välte omkring bordet för att kunna pussla in min fotölj och därmed få plats med kamerastativ och mig själv. Två lampor, sänglampan som sitter på väggen och bara går att vinkla åt ett hål samt min golvlampa på höger sida.
Jag tar tillbaka allt ont jag sagt om Dagens Outfit-bilder och fashion-experter. En enorm eloge till er, alla modebloggare där ute – nu vet jag hur kämpigt det kan vara.

Avslutningsvis hittar ni alla kläderna på den här sidan.
Molly Bracken, 189:-
Maxiklänning, 219:-
Cheap Monday t-shirt, 119:- 

Puss och kram, fred och kärlek!
Mvh Josefine 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-10-11

Förrätten HÖSTENS SOPPA Två kokta potäter En kokt morot Hacka detta  till småbitar Salladslök och en klyfta  vitlök Hackas jättesmått Grönsaksbuljong och en liter vatten Alltsamman kokas i mikron på det högsta med lock Mellan 6-8 minuter Efter detta lägger man i en halv burk vita bönor i tomatsås Och…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...