Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Alex Wasim utmanar kvinnor på debatt – ny show på Parken

2013-03-10 av ozelot

wasimÅsikterna om Alex Wasim går isär. En fejkakt, kvinnohatande loser eller missförstått geni? Ni får tycka precis vad ni vill. Men nu är han tillbaka med ny show på Parken där succén mirakulöst nog uteblev senast. Formatet denna kväll kommer vara en debatt med kvinnor på scen, där rykande aktuella ämnen som ”Hur hade det sett ut ifall kvinnor styrde världen istället för män?” kommer att avhandlas. Det vattnas i munnen..

Så här säger Alex själv om showen:

– Jag kommer ta upp varför jag tycker kvinnor har det bättre än män. Men jag kommer låta folk motbevisa mig då jag inte är så ond som alla tror. Vem som helst i publiken vara med och tycka. Vet du någon som vill motbevisa mig är det bara att höra av sig.
– Det lär bli sista gången på ett bra tag jag kör i Göteborg som inte riktigt verkar mogna för min nydanande stil. Alla vill att jag ska köra en ”schysstare” stil här. Till och med på Parken måste jag nu skriva på massa saker och lova att inte personangripa folk fast det inte ens var jag som började sist, men det är en annan fråga.

Kommer du uppträda själv under kvällen. Vad kostar det och sådär?

– Det kommer även komiker som heter Anders Celin och vi kör väl igång ca 21:00 ungefär. Priset är 150 kr men alla som vill utmana mig kommer in gratis. Enda kravet är att de skall upp på scen.
De kommer att få veta ämnet på förhand också då alla inte är lika snabbtänkta som jag.
– Jag sätter upp dig på gästlistan dock då du verkar vara en schysst snubbe. Så det blir max 20 för jackan då.

Tack.


Alex Wasim på Parken
+ Anders Celin
Onsdag 13 mars kl 20
150 kr


Alex Wasim på
Facebook
Intervju med Alex WasimGöteborg nonstop
Alex Wasim blir jagad av väktare på McDonalds
Alex Wasim tröttnar och lämnar SVT Debatt.

Ett smakprov ur den kommande showen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2021-01-12

   DE som brukar köra mig till sjukan har Corona båda två så idag fick Aloun, min systers man skjutsa mig istället. Vi möttes utanför en cykelbutik vid Masthuggstorget. Jag hade packat duntäcke, kudde, lakan, min egen goda rödbetssallad, pappas chilipasta special och Coops ärtbullar som ja stekte i morse….

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2021-01-03

 Matti Ollikainen i PÅ SPÅRET i TV i fredags.  Bra som vanligt. Med KIKKI DANIELSSON och låten som va med i Israels mellofestival.  Låten som blev en landsplåga i radio P4. Men KIKKI är bäst och söt och rar och fräsch. Hon va jättefräsch i TV alltså! Jag blev så…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...