Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Usel servicekänsla på Coffeehouse by George

2016-04-22 av ozelot

img_0521.jpg
Alltså, franchiseägaren till Coffeehouse by George i nya Stenpirsterminalen är helt folkilsken, saknar total charm och fingertoppskänsla. Jag säger det direkt utan inlindning.

När terminalen öppnade för en tid sedan var jag där, knäppte några mobilbilder på allsköns och då kom han farande, påstod att jag inte fick fotografera och att menyn inte synas. Hans meny.
Alltså, vilket pucko till restaurang eller café ägare vill inte att hans verksamhet skall synas, och att menyn skall vara hemlig!? Många har ju den till och med liggande ute på nätet!?

Idag morse var jag på terminalen igen kl 9, slog jag mig ner vid ett av de borden i det i övrigt helt folktomma stället (terminalen också). De hade inte öppnat, öppnade kl 10, stänger typ 18. Förutom att detta inte är särdeles smart då folk i regel vill ha kaffe, frukost etc på VÄG till jobbet och knappast väljer en trist terminal för att fika på under arbetstid, så kommer under de tre timmar jag sitter här idag (då jag gillar sådana ödsliga platser för att jobba, och det finns fri wi-fi) så kommer inte en enda kund. Bara en säljare från någon livsmedelsgrossist. De lär knappast ha blivit imponerade.

Men för att återgå till ämnet, jag kommer kl 9, sätter mig ner, då kommer ägaren och säger att: ”borden är för cafeets gäster”.

”Men det har ju inte öppnat än?”, försöker jag.
”Spelar ingen roll”
”Men hur skall jag kunna bli kund här om man inte kan beställa något? Jag kanske skall beställa något sedan?”

Jävla pucko. Möjligen har han rätt i någon juridisk mening, jag kan inte sätta mig på ett ställes tydligt avgränsade uteservering efter stängningsdags hursomhelst men det beror ju på avtalet med fastighetsägaren och ytans beskaffenhet.
I övrigt borde sunt förnuft gälla, och lite servicekänsla. 

Det har inte George.

I övrigt rekommenderar jag kvällarna. Perfekt för förfesten. George är inte bjuden.

Kommentarer på Usel servicekänsla på Coffeehouse by George

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.

Chawki

Uppdaterad 2020-09-03

  Hej alla läsare, ni vet redan att jag bestämde mig för att ta en paus från mitt skrivande av krönikor och annat här på GÖTEBORG NONSTOP eftersom jag ska genomgå en cellgiftsbehandling närmsta halvåret och behöver spara mina krafter till det äventyret. Nu har senaste veckan varit så udda…

Läs Chawkis blogg...

Nina

Uppdaterad 2018-04-01

Du stillnar död i min snömun, så lik en katatonisk lem, en urtagen av barmhärtighet sederad. Ett sovande trapphus, ett bortglömt dike, rännsten. Eldhärjad och bar rör jag mig mot tornet. Det lossas och lassas, besviket hänger brösten, vissnade, torra. Jag är tre dagar sen, allt skall brinna. Det som…

Läs Ninas blogg...

Tuores

Uppdaterad 2020-03-17

Gud talade till mig genom denna gren, under denna gren talar jag till Dig. Vid Din sida nära havet anar jag skepp som lyfter. Vid Din sida nära havet känner jag skepp som kommer. Det står en brygga av guld på min jord, där väntar jag på Dig. Den bleka…

Läs Tuoress blogg...

Stefan Falck

Uppdaterad 2020-05-22

Dr Bosanders lyckliga memoarer i pastellblått Det va en solig eftermiddag i mitten av maj Det började jummo vräfa zutonkel in das operahouse. En smal strimma av sol sken på levnadsexperten Barbarellas  ljuva lår och Dr Bosander spanade genom tystnaden i lägenheten efter ett skepp som tar sig genom tidsåldrarna…

Läs Falcks blogg...

Primadonnan

Uppdaterad 2020-11-08

  Vi sitter i salongen och det är nästan fullt på Göteborgs Dramatiska Teater och ljuset släcks ner. Jämte mig sitter Johannes Nyholm och hans kompisar ( som känner Linda Spåman). Det blir mörkt och med penna och papper såg jag inte mkt av vad jag skrev. In på scenen…

Läs Primadonnans blogg...

Johnny Larsson

Uppdaterad 2020-02-28

Här kommer några rader om Brötz den 19 februari. i första set så äntrar Ferdinand Bergström från Oslo scenen för att spela solo på gitarr  och det gör han på ett briljant vis, han är tekniskt driven och snabb i fingrarna  men det känns aldrig som ett onödigt uppvisningsspel utan…

Läs Larssons blogg...

KakaDua

Uppdaterad 2019-03-08

När politikerna i riksdagen gick i biologisk kohort och började dela ut skattepengar till aktiemarknaden utan omvägar genom det nya pensionsystemet och vi alla fick oranga kuvert då var det så att jag försökte hålla fast lite det gamla genom att delegera det jag kunde tillbaka till staten genom räntepapprena…

Läs mollers blogg...

Wheeler

Uppdaterad 2018-02-23

På Folkteaterns facebooksida går det att läsa i en kort intervju hur Pelle Ossler tycker tystnaden är det bästa ljudet. Det är just i den tystnad som kommer efter en ton som ger just den tonen sin karaktär. Utan tystnad blir tonen en konstant företeelse, något oändligt som aldrig tar…

Läs Wheelers blogg...

ozelot

Uppdaterad 2017-03-22

När jag var i Maryland. Och fortfarande bara ett frö till den jag skulle. Skolbuss, cigarettglöd från de svartas uthus. Bilar som passerar genom prärier i hög hastighet. Jag genade ibland genom en majsåker. Genade mycket på den tiden. Jag visste. Även i dag vet jag. Att den varelse som låg…

Läs ozelots blogg...