Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnans Vildsvinsglöggskinka

2018-12-20 av Primadonnan

Färdigkokt skinka från Liseberg

Dränk in skinkan med glögg

Stick nåra hål i

Ta en mugg med senap och häll i glögg och rör om

Gärna söt senap

Kleta på senapen med glögg i över hela skinkan.

Sen på med ströbröd och mjöl

Sätt in skinkan för griljering i ugnen

Se till att ugnen är varm innan.

Sätt den i mitten av ugnen.

Gör som ni brukar göra tills den får en brun skorpa ovanpå.

Då är den färdig.

Sen -95 har jag gjort glöggskinka till jul och lämnat receptet till charkuteriet i Danmark. Den har varit obetalbar och älskad av många. Den brukar va slut innan jul.  Vildsvin är jättegott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.