Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan kollar på Melodifestivalen

2019-03-28 av Primadonnan

Apropå schlagerfestivalen så vann ju Jon Ludwig. Han kom trea förra året och nu vann han.

Han tävlar för Sverige i Israel mot sin egen låt som han skrev för England. Rätt lustigt.

Själv hade jag Anna Ferms låt och Arvingarnas låt som tvåa och trea. Och min etta var hon som blev dränkt av vatten på scenen. Victoria. Men som tur var hade hon en extraklänning och håruppsättningstjejer. Som extranummer kom Perelli in på scen med fyra meter släp, massor av volanger och vinnaren från Israel kom i en svart paljettbody. Konferenciererna var fint klädda i glitter och glamour.

  Vinnarlåten reflekterade jag aldrig över, kanske inte riktigt min melodi, den hade för kort refräng och behövde mer intensitet, men han är en fin kille. Mkt duktig. Han har chans med båda sina låtar. Man han har ingen chans på mig. Hej och hå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.