
En lång landgång av något bröd
Rapsoljasmör över hela smörgåsen
sen en bädd av krossad tomat
Sardin i olja läggs på på vänster sida
två kokta sparrisar över och plattar till
En hel sparris i mitten
Sedan lägger man köttpaté på höger sida. ( köttfärs i en form med salt & peppar som man har knådat in med en gaffel, knöka in vatten så det blir saftigare, ställ i micron 6-8 minuter på det högsta, när den är kall och har stelnat skivar jag den)
Strimla PÄRON & lägg över köttsidan.
Jag har fläskfärs, jag gillar smaken av fläskkotlett, detta är för vanliga människor.
Om man vill ha en varm macka tar man bort fisken & sätter dit 4 skivor BANAN istället & OST över alltihopa och in i MICRON på det högsta en minut så osten smälter.
Detta är en SOMMARMACKA.
Till detta drack jag Bravo smuttie som finns i ett tetrapaket. De finns på Tempo i Bjurslätt.
Om man vill göra mackan snygg kan man lägga SPARRIS-KNOPPAR på tvären. Om man inte vill ha fisken och behåller bananerna på UTAN ost blir det en MACKA AFRICANA.
Primadonnan tog vad hon hade hemma.
Om smuttin är för stark för magen ( om man har magsår) tar man havredryck och rör om så den blir LEN som LENA JUNOFF.
Vegovariant till Agnes.
Kokosfett istället för smör.
MANGO, VATTENMELON, CLEMENTIN & PÄRON
strimlas & läggs på tvären
två & två & två
Man kan lägga färsk RUCCULA på eller också färska MASKROSBLAD som dekoration, en på vänster en på höger en i mitten.
Till detta har jag ett högt glas kall Päron- Loka
Detta är TRÄDGÅRDSLANDGÅNGEN