
En näve Haricots verts
Två potatisar
1 morot
Skär potatisen i 4 delar
bryta Haricots verts eller hacka dem
Moroten skär man som man vill, medeltjocka skivor
Fiskbuljong och en liter vatten
Hackad spenat
Hacka en halv liten purjolök
Koka upp alltihopa
Mixa sedan
Sen står det tills man ska äta det, då värmer man upp det i micron
Det som blir kvar häller man i en PLASTBUNKE.
Detta räcker till ca 3 personer. Om man är ensam har man soppa för två dar.
Servera med tre halverade stekta vegobullar i soppan.
Om man har dålig mage så passar denna soppan. Om man inte har dålig mage squeezar man en citron och häller i varmt vatten med honung och har som måltidsdryck.
Man kan äta denna soppan hur och var man vill.
Det bästa är att göra iordning den på morgonen så är det bara att värma upp den på eftermiddagen.
Så gjorde jag och satte mig och åt den på balkongen. Med en citrondrink på gammeldags vis.
Är du INTE vegan lägg i två ägghalvor i soppan.
Men om du har gallsten ska du INTE ta ägg, då tar du köttbullar.