Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Göteborgare steker korv till raggarna i Karlskoga

2019-09-10 av Chawki
Teckning: superfreakbaba

GBG Nonstop RED fick ännu ett scoop inne på ST.AGNES Kafe på TEATERGATAN. Nämligen att Agnes och hennes flitiga make ska arrendera korvkiosken i KARLSKOGA från oktober nångång. De värmländska raggarna kan därmed ta sina karosser och glida till korvkiosken med extra glädje eftersom den godaste korven i delstaten serveras där. Läckra hamburgare utlovas också & givetvis ljuvliga veganska varianter på både korv och burgare. Mkt möjligt att Cosmic Ellington Girls kommer upp och roar de hungriga på premiären eller så. Korvkiosken i Karlskoga blir ett MÅL för själsligt och fysiskt utsvultna pilgrimer. GRATULERAR KARLSKOGA. Ni har gjort ett kap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.