Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan är isolerad pga odefinierbar tarmbakterie

2020-02-01 av Primadonnan

   Jag är väldigt deppig pga alla magsjukebakterier jag har råkat ut för sedan 20 dec då jag fick nån konstig magsjuka och fick rusa in i min dotters badrum i Småland precis när jag kom dit. På dagen hade jag ätit hälften av en SVART MANGO. Den kändes besk och konstig. Sen hade ja diarré och ränneskita nästan hela tiden ja va där & det fortsatte i GBG över jul & nyår. På julafton drack jag blåbärssoppa, Coca-Cola & åt  en potatis. I julklapp fick jag en buljong som va väldigt god så jag gjorde en soppa på den och morötter som jag blev bättre av.  

  Sen råkade jag äta en chokladbit och jag blev dålig igen pga att jag inte tål mjölken i chokladen. Det är inte mkt jag kan äta för min tarmflora är ej bra, emedan jag för 25 år sedan fick en tarmbakterie från en KINESRESTAURANG. Säkert en död skata! Kan också berott på gammal olja och att det inte va rent i det köket.

   Sen med  5 gallstenar, två magsår och två bråck är det inte så SKÖJIGT. Det är väldigt lätt att skita på sig när man har avskurna ringmuskler. Då kan man inte ha magsjuka från nåt galet man har ätit eftersom tarmen åker ut som en tennisboll.

   Sen stabiliserades magen så jag sket inte ned mig på 4 dar. Jag blev hårdare i magen så jag kunde gå ut och handla. Men jag blev dålig igen. Denna gången hade jag ätit en gammal bakelse som jag och en kompis köpte. Dan innan åt jag en SVART MANGO så jag vet inte om jag blev sjuk av mangon eller bakelsen. Dessutom åt jag en BURGER på BURGER KING på Avenyn. Den smakade som om döda kor legat länge, fadd som uppvärmda gamla hamburgare. Och är det inte märkligt att sätta två unga killar på ett så stort ställe. En kille i köket skulle grilla 6 hamburgare, 6 pommesfrites, 2 Chicken Burger samtidigt.   Inte ens Mannerström klarar det. På Backaplan är det TRE kockar.

   NU sitter jag isolerad från FILMFESTIVALEN pga mina diarréer under filmveckan. I torsdags fick ja lämna prover på sjukan efter att jag hotat med att anmäla dem. I fredags eftermiddag ringde de  och sa att jag inte får gå ut. – Du har en odefinierbar magbakterie. Du får inte gå på teater och du kan inte gå på bio.

   Jag kan inte heller träffa redaktören på denna tidning eftersom jag kan smitta henne. Jag missar film, möte, teater, vernissage och bör ej gå till apoteket eller affären. Den enda glädjen är att jag fick se konserten från Stora Teatern i GBG på TV, konserten för MARIE FREDRIKSSON. Det va fullsatt från golv till tak. Jag grät när jag fick se Maja Francis på scenen. Denna konserten va så fantastisk och den enda glädjen jag har haft sen i julas. Dan innan filmfestivalen hade jag en dröm om att jag skulle dö och missa FILMFESTIVALEN, det va sant, jag missade hela filmfestivalen, men jag dog inte. Jag hade spetsat in mig på att se ALLA svenska filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.