Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

WERNE släpper ASKA med typsnitt i GULD?

2020-02-04 av Chawki
Foto: Chawki

Den 21 Februari släpper SLOWGOLD en ny skiva som heter ASKA. På det mkt snygga omslaget syns AMANDA WERNE, vacker som en blomma, med en cigarett mellan fingrarna. Dekadent & härligt. Kommer släppas både på vinyl och på cd. Vinylen är VÄLDIGT exklusiv med ett pikant feltryck på baksidan. Inga fler detaljer här… OCH typsnittet som LO har gjort skimrar i SILVER inte guld. Lite kinesisk cigarettreklamvibb över det hela. Finns inget sötare än kinesiska cigarettpaket. I alla fall som de såg ut år 2000 när GBG NONSTOP va där senast. Nedan smakprovet NÅT som finns upplagt på SPOTIFY.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.