Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

S/he Genesis P-Orridge returns to Lady Jaye

2020-03-15 av Chawki
Bild: superfreakbaba

Igår 14 mars, dog GENESIS P-ORRIDGE,  efter 70 intensiva år på jorden . Sångare i Throbbing Gristles & Psychic TV.  Genesis förenas väl igen  med sitt gemål LADY JAYE som somnade in i hans famn för många år sedan.  Paret gjorde operationer för att bli ett,  inte bara själsligt utan också fysiskt.

  GBG NONSTOP hade lyckan att få se P-Orridge två gånger på scenen. Första gången i Berlin tillsammans med en ovanligt snygg konstnärinna med slående sex appeal, (jag blev nästan lesbisk på kuppen ) och P-Orrige drabbade mig så starkt. S/he uppträdde den gången med Psychic TV. De gjorde en lysande  cover på Hawkwinds HURRY ON SUNDOWN.  Genesis sång/röst fick mig att förstå  hur man ska använda rösten för att nå hela vägen, in och ut.

  Andra gång va i GBG på Nef. Jag fick ett samtal med P-Orridge efter konserten  där vi pratade om sång och om att hitta sin egna röst. Genesis hade övat mkt på det och berättade hur, vilken teknik  s/he använt sig av. Jag köpte också en kärlekskub av s/he prydd med foton av Genesis & lady Jaye.

  Ibland blir man extra berörd av nån, P-Orridge är en av dem som rört mig extra mkt. En stor konstnär, sångare, musiker & magiker. Inga skyddsnät, all in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.