
Det brukade ju ha äpplen i förr men det tål inte jag.
Hackade inlagda rödbetor
hacka som ni vill
Hacka så mkt så att det blir 2 dl
havreyoghurt eller sojayoghurt
ett lagom mjukt krav-päron hackas
lägg 2 msk yoghurt och lite vegomajonnäs ovanpå rödbetorna och päronet
rör om så det blir en sallad
har man ingen vegomajonnäs, tar man en tsk senap
det blir bra det med.
Förr så hade jag vanlig yoghurt men nu är jag allergisk
detta är en vegosallad som passar alla magar
och används som tillbehör till vilken mat som helst
ELLER på en smörgås med ett SALLADSBLAD under
DÅ blir en riktig vegosmörgås.
I botten har jag VIOLIFE CREAMY OST med lite salt på
ett litet salladsblad
VITT, GRÖNT och ROSA
det blir en vacker sommarsmörgås
att ha skinka, tomat & ost är tråkigt
men detta är vackert sunt och gott
Är du inte vego kan du lägga på en liten skiva helgskiva.
Jag hade i frysen en bit av min GLÖGGSKINKA, den la jag på.
Det blev kanonbra.
Sen åt jag en likadan smörgås med TONFISK.
Det va också bra.
Sen JODDLADE jag vidare på balkongen.
Till detta drack jag min egen egenhändigt gjorda saft på mina handplockade vinbär.
En näve vinbär och en liter vatten, hälften av en honungsflaska.
Koka först upp bären, sila, knusa bären, ned i en annan bunke
lägg i en msk syltsocker
koka upp igen tills det börjar bubbla
i micron.
Låt svalna och häll upp i rena glasflaskor.
Efter en timme ställs det i kylen till nästa dag.
En läskande saft. Stoppa ett sugrör i som ni har snott på mcdonalds.