Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawki konstaterar att det går i retrograd.

2020-06-21 av Chawki

Igår fick jag ett mejl från CD-BABY där det stod att albumcovern inte överensstämde med gruppnamnet och albumtiteln eftersom en pratbubbla finns med där det står -ÄR VI HÄR? Detta va svårtolkat för dem och släppet på SPOTIFY av SENIOR SLACKERS skiva & GUCKE-LÄLÄ ZÄZÄFÄZ VISKADE: I SINOM TID skjuts upp på obestämd tid. Jag pulade snabbt ihop en ny cover som va mkt fulare än den första och skickade iväg. Bättre fult än inte alls. Eller bättre inte alls?

   Vi hade tänkt fira lite idag här i närheten på en lämplig kyrkogård, nåra är nykterister och nåra tar sig en bärs. När man är SENIOR SLACKER kan man göra hur man vill. Men nu blir det inget med det. Jag kan fira en heldag i sängen istället.

  Jag borde ha förstått att det skulle gå såhär, SEX planeter på himlavalvet går nu i retrograd. De går alltså bakåt. Vi går bakåt. Om ni tror att det går framåt så har ni fel. Just nu så får vi älta gamla synder. Det är tur att ja aldrig har syndat, mer än att ja la ut en pratbubbla på covern – ÄR VI HÄR? Lite för existentiell fråga för att passa in i den moderna tekniken.

  DE hade vart så skönt att få iväg den där plattan för att helt å fullt få kasta sig loss i NYA projekt. Men nej! Nu ska man traggla med det förflutna.

  Det va över ett år sedan Ollikainen å ja spela in 10 låtar på 1 timme i Ollikainens repa på hans zoom. Vi tänkte på Falck och improviserade över enkla boogie-ackord som vi hittade på i stunden. Sen köpte ja två semlor till Falck för att han skulle komma i form till sångpåläggen hos Torstensson. Jag cyklade honom dit på min bike. Han satt i låddan och käkade semla och rökte samtidigt. Efter detta sprutade raderna i studion. Torstensson la lite bongos och Desmond gjorde rymdljud. Ebbot gjorde nåra poetiska pålägg och ja la lite kör efter Falcks instruktioner.  Markebro fick ta över och lappa ihop allt. Det är alltså Falck som är stjärnan. Ollikainen och Ebbot är  hans tjänare i detta projektet. Liksom vi andra.

  Nu när vi går bakåt och får idissla det gamla och inte komma nån vart kan man lika gärna göra det nedbäddad med en kopp te. Hörs när de går framåt igen!

Sweet dreams/ Chawki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.