Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Chawkis sista krönika på ett tag om inte andan faller på ändå

2020-08-20 av Chawki
strip:superfreakbaba

Hej alla läsare som orkar följa mitt babbel här på GBG NONSTOP. Igår fick ja beskedet av onkologen att ja ska sättas på en hästkur cellgifter närmsta halvåret så jag har beslutat att ta time-out från GBG NONSTOP och istället ägna mig åt att försöka äta, vila, träna taiji när ja pallar. Min son Jim klagar på min oförutsägbarhet så det kan hända att ja stoppar in nån krönika vid tillfälle ändå.

  Sen har jag nåden att kunna ägna mig å mina tre gyllene band –  gamla goda SURREAL LOVERS med Ollikainen & co, COSMIC ELLINGTON GIRLS tillsammans med min intensiva dödsföraktande kollega Junoff och Audiokopter med Sebastian Öberg i spetsen, cellisten med den ödesmättade blicken. Vi gjorde vårt första gig i fredags på sjöbergen i solnedgången. Det va en sällsam  upplevelse. Ett magiskt tillstånd. Tonerna &  audiokoptern som snurrade  hypnotiskt framför den skymmande himlen.

  Dessutom så tycker gudinnan och poeten Jaskoviak att jag ska skriva en självbiografi med lätt hand. Så det ska jag försöka göra under den här cellgiftsperioden. Jag hoppas begränsningen ska ge mig fokus att göra en längre text. Jag levererar ju bara små slattar nu. Jag vet sedan tidigare att yttre begränsning ger möjlighet att hitta större frihet inom sig själv. Så även om ja gråter och är arg nu så har ja nån slags förtröstan i att jag slungas in i mig själv djupare än tidigare, vare sig jag vill eller inte.

 Jaha, nu vet ni detta!

  Jag hoppas att Magnus Sjöbleke, Johnny Larsson, Primadonnan & om de nu e nån annan som vill kasta in en text,  kommer hålla ställningarna utan mig  på GBG NONSTOP under denna perioden. OCH LEVE DE SKÖNA KONSTERNA, KÄRLEKEN & LIVET! Skit samma i resten. De är bara saker som dyker upp å jävlas för att påminna oss om att hålla fokus på det viktigaste, saligheten & glädjen.

Hejdå! Chawki

Ps. Vill tipsa om att GP har den goda smaken att publicera ett långt reportage i TVÅ DAGAR den 29 aug om Primadonnan. Hon va förtvivlad när hon ringde mig och berättade att journalisten varit hemma hos henne en halv dag och endast lyckats ställa tre frågor pga hennes oupphörliga svada. Jag är dock imponerad att han lyckades klämma in dessa tre frågor.

En kommentar på Chawkis sista krönika på ett tag om inte andan faller på ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.