Göteborg Nonstop - Lite mer än paddanbåtar

Annons

Primadonnan blir intervjuad för GP

2020-08-26 av Primadonnan

   Det kom hem en väldigt trevlig journalist till mig som hette Patrik. Han var här i fyra timmar och kanske våndades men han sa att han hade trevligt. Han fick titta på alla mina bilder i mitt foto-museum & jag berättade om hela mitt liv. Alla roliga anekdoter och alla dåliga. Jag berättade om alla artister och legender jag har träffat och jobbat med. Alla skivor jag har gjort och TV & filmer för olika länder. Jag berättade även om hur Östra Sjukhusets röntgen skadade mig och gjorde mig till en halv människa. Jag berättade om mina olyckor och min stroke. Men mest om roliga minnen, nya tag med Cosmic Ellington Girls och  skivan med Spotniks. Patrik fick aldrig chansen att ställa nån fråga, jag pratade hela tiden och glömde att han inte va Patrik utan en journalist.

  Vi satt i köket och jag bjöd på lite juice. Vi var runt i lägenheten. Vi satt lite på min balkong. Han tyckte att  min lägenhet såg okej ut,  tror jag. Efter fyra timmar var han tvungen att åka hem. Han kom tillbaka efter två veckor. Då åkte vi till en parkeringsplats här i närheten  och vi tog en promenad till Slättadamm och Sandros kafé. Patrik tog en våffla. Vi  satt i varsin snurrstol och gungstol och solen var skön och ängen var grön. Han började att intervjua mig  eftersom han aldrig fick chansen att göra det hemma hos mig. Vi satt där i två timmar och gonade oss i solen samtidigt. Vi fick lite skugga under en parasoll. Sen gick vi hem, var och en för sig.

   När fotografen kom tog vi foton i museet, balkongen och vardagsrummet. Det var den trevligaste journalisten och fotografen på många år sen Calle Balonka dog. Artikeln som de fixade kommer i GP:s helgtidning nu på lördag den 29 augusti, samma dag som det är  Sandros surströmmingsparty på Slättadamm. Det blir ingen allsång denna gången för när man sjunger flyger spotten tre meter över borden. Men jag eller nån annan kan stå bakom ett träd och joddla.

Medan ni väntar på GP-artikeln kan ni lyssna på COSMIC ELLINGTON GIRLS på Spotify.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Bloggar

Bloggarna är våra skribenters mer personliga uttryck.